Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik komolyan ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik komolyan ennyire ösztönlények?

Figyelt kérdés

egy szép lány láttán csak a dugásra tudtok gondolni, olyan meg sem fordul a fejetekben,hogy megismernéd először?Hogy milyen a lelke?

És akkor ti vagytok felháborodva,ha a nők manapság a pénzre mennek..mikor nektek meg csak a dugás kell. szánalmas.

2012. jún. 6. 22:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
41%
Birom az ilyen kiba*ot nagy ribiket!!! Jön ide siratni magát! Ki nem szarja le ,hogy mit gondol a férfiakról? Mink is gondolunk ezt azt a nőkröl mégse jövünk siránkozni! Igen,igen a nök a tökéletesek , férfiak mind ganék! Férfiak álnak kint a sarkon ugye? Na és a dugáson jár az eszünk éss?? Nektek meg hogy fesem ki magam, mijen táskát vegyek vagy ruhát vagy hol szedjek fel egy pénzes csávót! Stb,stb Én nem mondom ,hog mi tökéletesek vagyunk de legalább ti se tegyetek úgy mint ha ti tökéletesek lennétek!
2012. jún. 7. 00:45
 42/47 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy elmondanám, hogy én azért buktam el egy randit, mert nem dugtam meg elsőre a csajt. Visszahallottam ugyansi, hogy a srác, akivle jelenleg van egyből lesmárolta, majd meg is dugta. Szóval ti sem vagytok szentek lányok!
2012. jún. 7. 02:48
 43/47 anonim ***** válasza:
Kedves fiúcskák, akik nyomják az általánosító szöveget: hol vagytok, amikor minket aláz meg egy hülye? Mert itt könnyen jár a szátok az általánosítással, na és akkor?
2012. jún. 7. 07:13
 44/47 anonim ***** válasza:
72%
07:13: Hol vagyunk? Nem veled, az biztos. Amúgy is, hogy lehet már megalázni egy embert? :D Nem törődsz vele és kész. Ha neked mondja akkor a szavaknak csak akkor van hatalma, ha hatalmat adsz neki (magyarul sz@rd le), ha meg pletykálkodik, akkor se érdekeljen, mert birkák szavára ne adjál. Ennyi. Még párszor meg fognak titeket "alázni", valószínű, hogy engem is, csak engem nem fog érdekelni. :D
2012. jún. 7. 07:43
 45/47 anonim ***** válasza:
Normális pasik, a kutyának se kellenek...
2012. jún. 7. 09:05
 46/47 anonim ***** válasza:
Mindig is voltak és lesznek pasik ,akik bizony nem a dugásra gondolnak először egy lány láttán!A "belénk van kódolva"egy ócska kifogás ami mögé a gyávák bújnak ,akikben nincs annyi becsület ,hogy felvállalják ,hogy "én ilyen ember vagyok és ezért ezt csinálom".
2012. jún. 7. 10:12
 47/47 anonim ***** válasza:
46%

Azért a nők sem szentek ám! Nem minden férfi olyan,amilyennek leírtad.

21/L

2012. jún. 7. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!