Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik komolyan ennyire ösztönlények?
egy szép lány láttán csak a dugásra tudtok gondolni, olyan meg sem fordul a fejetekben,hogy megismernéd először?Hogy milyen a lelke?
És akkor ti vagytok felháborodva,ha a nők manapság a pénzre mennek..mikor nektek meg csak a dugás kell. szánalmas.
én csak annak a lelkére vagyok kiváncsi aki jól néz ki és csinos, úgyhogy ebből a szempontból ösztönlények, ja
Voltam már szerelmes egyébként és érdekes módon nem volt egy világszépe, de nekem mégis nagyon tetszett a teste is és a lelke is és még a mai napig szeretem, pedig már rég szakítottunk
ezt a barát zóna hülyeséget is ti találtátok ki,hogy véletlenül se kelljen normális magatartást tanúsítanotok..hanem legyen okotok csak a dugásra menni:)
ha úgyis mentek barát zónába akkor nem tettem volna fel a kérdést sem. átlátszóak és logikátlanok vagytok az ösztönlénység mellé.gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!