Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik komolyan ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik komolyan ennyire ösztönlények?

Figyelt kérdés

egy szép lány láttán csak a dugásra tudtok gondolni, olyan meg sem fordul a fejetekben,hogy megismernéd először?Hogy milyen a lelke?

És akkor ti vagytok felháborodva,ha a nők manapság a pénzre mennek..mikor nektek meg csak a dugás kell. szánalmas.

2012. jún. 6. 22:46
1 2 3 4 5
 11/47 cashy1987 ***** válasza:
nem nem nem le is ophat :D
2012. jún. 6. 22:53
 12/47 anonim ***** válasza:
Már megint az általánosítás. Nem unjátok még?
2012. jún. 6. 22:54
 13/47 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kérdező!

Tanulmányozd át itt azt a kérdést, hogy mit tenne a lányok 95%-a, ha rájönne, hogy aszexuális a fiúja.

Elárulom: ELHAGYNÁ.

Tehát a lányok is csak a szexre hajtanak.

Tényleg: te elfogadnál (házas)társnak egy aszexuális fiút?

2012. jún. 6. 22:55
 14/47 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a szuka kutyám leveri magáról a kan kutyákat veletek ellentétben, tisztelet a kivételnek (már ha van ilyen) :) Ha azt mered mondani, hogy te kivétel vagy kiröhöglek. Amúgy nem tettél fel egy hasonló kérdést régebben? Egyik kérdésnél egy csaj ugyanezt a példát hozta fel.
 15/47 anonim ***** válasza:
akkor maradj leszbi.sok sikert.
 16/47 anonim ***** válasza:
165cm magas vagyok és 53kg. Esélyt sem kapnék tőled, szóval én nem vagyok bűnös.
2012. jún. 6. 22:58
 17/47 A kérdező kommentje:

jaj de hülye vagy ne haragudj 14-es, nem arról beszéltem,hogy nem kell szex a kapcsolatba,csak tudod először nem annak kéne a legfontosabbnak lennie. szövegértés,istenem

ti egyből dugással indítanátok,mert állatok vagytok, fenét sem emelkedtetek ki(kivételnek tiszteletet megadom,ha van:)

15

nem, nem én voltam.

egyébként pedig sosem a szexre mentem, mindig várok pár hónapot,mert én veletek ellentétben nem vagyok ösztönlény.

na puszi.

2012. jún. 6. 22:58
 18/47 A kérdező kommentje:

17

ennyi leírásból semmi ne derült ki rólad.

2012. jún. 6. 22:59
 19/47 anonim ***** válasza:
jaaaj folyamatosan ez az ösztönlényezés... tudsz mást is felhozni? amúgy meg mi a baj a dugással? és az előző kérdéseimre is kérem a választ.
2012. jún. 6. 23:01
 20/47 anonim ***** válasza:
0%

Nálam 3 kategória van.

1. Megdugnám azonnal, lehetöleg sliccen keresztül, hogy ne lássam ruha nélkül. Ne mossa le a sminkét és véletlenül se szólaljon meg.

2. Elöször az arcát nézem meg, a szemeit és ha tetszik, akkor megjegyzem, hogy "huhh mennyire szép csaj, el tudnám képzelni társamnak, ha emberileg is passzol".

3. Bünronda vagy segghülye, még honvédségi kotonnal sem farkalnám meg.

Tudom nem szép dolog a rondákat kritizálni, mert lehet, hogy nem is rondák, csak Nekem nem tetszenek, na meg Én sem vagyok egy ultrabrutálszéfiú így kicsit igazságtalan Tölem..... na mindegy.

2012. jún. 6. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!