Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik komolyan ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik komolyan ennyire ösztönlények?

Figyelt kérdés

egy szép lány láttán csak a dugásra tudtok gondolni, olyan meg sem fordul a fejetekben,hogy megismernéd először?Hogy milyen a lelke?

És akkor ti vagytok felháborodva,ha a nők manapság a pénzre mennek..mikor nektek meg csak a dugás kell. szánalmas.

2012. jún. 6. 22:46
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
67%
csak most azért sír a mi kis rinb@ncunk mert megint vmi idiótát szedett fel aki kihasználta és szegény itt veri magát földhöz és minket okol azért mert egy rakás szerencsétlenség gratu :D
2012. jún. 6. 23:15
 32/47 anonim ***** válasza:
Áhh minek válaszoljon? Nézd már meg a kérdését és a hozzászólásait! Tök dedós.
2012. jún. 6. 23:15
 33/47 anonim ***** válasza:
faxom ne általánosítgass !!!
2012. jún. 6. 23:20
 34/47 anonim ***** válasza:
Igen, szegénykém nem túl magasröptű. Csak tényleg unom már. Ezeket is, meg a "csajok miért a tahókra buknak" meg a "lányoknak miért csak a pénzesek kellenek" meg van itt egy alacsony srác, az is hasonló gyopárságokat ír ki állandóan.
2012. jún. 6. 23:22
 35/47 anonim ***** válasza:
Mert attól szerelmesnek lehet lenni valakibe, mert hogy milyen jó lelkű? Szerintem k*rvára nem! Tisztelni és szeretni lehet valakit ha jólelkű, de a szerelem egy más kategória... amúgy meg a férfiak sem egyformák, úgymint a nők sem.... a nők nagy részének egy normális pár kéne csak, (kivételek vannak, mint mindig) ugyan úgy férfiak közt is vannak, akiknek szerelem kéne hogy össze jöjjenek egy nővel, és nem csak egy pina, de sajnos ez nem ilyen egyszerű... amúgy meg ha egy férfi sem akarna egy nőt sem meg húzni, akkor meg fogadjunk hogy az lenne a probléma! Azt meg az adott nőnek, vagy férfinek kell érezni hogy mit akar, és mit nem.... és nem az hogy hagyja valaki magát szétpakoltatni és utána jaj, megcsaltak, meg elhagytak, vagy hogy én férfi létemre inkább kerülöm az összes nőt, mert véletlenül sem szeretnék úgy gyereket egy nőtől sem, hogy nem szeretem... tehát erről végül is mindenkinek magának kell döntenie, nincs olyan, hogy egy láthatatlan szellem leszól, hogy ezzel ne, mert csak azt akarja.... vagy akármi, érted....
2012. jún. 6. 23:25
 36/47 anonim ***** válasza:

37 /37 le irta a lenyeget.!.!.

De a masik meg manapsag a nok mindeg tobbet es tobbet akarnak,ha meg adod nekik akkor is tobb kell es a masik kell nekik.tapasztalat... 23 F

2012. jún. 6. 23:35
 37/47 anonim ***** válasza:
Hát persze, csak a d*gásra tudunk gondolni, mert te meg gondolatolvasó vagy, és ismersz minden férfit a földön. Köszönjük Emese.
2012. jún. 6. 23:40
 38/47 anonim ***** válasza:
Inkább mondjuk úgy, hogy ritka az olyan pasi, aki nem a dugásra megy először... (Lány voltam)
2012. jún. 6. 23:46
 39/47 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Vannak kivételek szerencsére. :) Rájuk "vadászom". :)
2012. jún. 7. 00:17
 40/47 anonim ***** válasza:
ezt kikérem magamnak, én nem a szép csajokat dugnám meg, hanem a dögöseket :D
2012. jún. 7. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!