Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy nem érdeklem őt?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel az utóbbi időben sokat beszélgettem de kb. 1 hete már nem is nagyon akar szóba állni velem ..elmegy mellettem köszön és kész .Eddig ha találkoztunk mindig megállt és akár órákat is beszélgettünk.nagyon furcsa nekem mert az elején még szépeket mondott stb. most meg már meg sem kérdezi hogy hogy vagyok mi lehet a baj?
2012. jún. 6. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy nem kapott meg eddig:D
2012. jún. 6. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Pontosan ebből tudhatod h nem érdekled
2012. jún. 6. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Én ugyanígy voltam egy sráccal. Egyik pillanatról másikra hidegen viselkedett velem, nem érdeklődött irántam, nem beszélgettünk. Kiderült, hogy akkor ismerkedett meg egy lánnyal, akivel később összejöttek. Nem mondom, hogy a te esetedben is ez áll a háttérben, de eléggé esélyes.
2012. jún. 6. 19:19
 4/5 A kérdező kommentje:

az az érdekes hogy ha nagy nehezen rá szánom magam hogy megkérdezem tőle hogy hogy van akkor ált. bevállal valami hasonlót:" mikor jössz már el egy kicsit hozzám...?"

" mikor csináljuk már?"

és hasonlók ....kicsit összezavar.

2012. jún. 6. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Tudod, a viselkedése hátterében nagyon sok dolog lehet.

1.esetleg azt hallotta, h neked valaki más tetszik/mással összejöttél, vagy egyszerűen azt , h neked nem jön be

2.fiúknál rendkívül gyakori, h ha egy idő után nem sikerül a kiszemelt áldozatot becserkészni akkor technikát váltanak és le se szarják szegény lányok fejét,amire mint láthatjuk is, a lány harap.

3.összejött neki valaki

4.nagyon bánatos mert elvesztette a reményt

5. egy közös ismerős keveri a szart

6.valami rosszat mondhattál

7.esetleg eddig is csak kedvességből volt veled és már nem tudta, hogyan rázzon le.(erre van talán a legkisebb esély)

csipegess a lehetőségek közül:D

2012. jún. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!