Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből tudhatom, ha ő akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatom, ha ő akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Pár hete, egy buliban kavartunk egy sráccal. Azóta párszor taliztunk, de mindig csak társaságban. Ezek a találkozások szinte mindig azzal végződtek, hogy csak egymással beszélgettünk, elmentünk sétálni..Stb. Néha keres is, rám ír /nem smst/ de azon kívül, hogy néha megírja, hogy szépnek tart, sose kéri, hogy találkozzunk. Fura nekem ez, soha nem futok fiúk után, őt sem én keresem, hanem megvárom, míg ír, és ha ír is, akkor órákon keresztül beszélgetünk. Valójában eddig is mindig a fiúk jöttek utánnam, és most, hogy én kezdek érdeklődni valaki után, most meg csak epedezek, de a srác hanyagol. Ha szeretne valamit, akkor már a tudtomra adta volna?
2012. máj. 28. 13:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megijedt, amiért nem mutatsz felé érdeklődést. Mivel azt írtad, hogy mindig ő veszi fel veled a kontaktot, te pedig sosem írsz rá/keresed, valószínűleg tart attól, hogyha elhív, te lerázod. Valami jelet mutass felé, mert így csak el fogod veszíteni. Nem kell futni utána, az az ő reszortja, és ha valóban keresi a veled való kommunikálást, plusz megírta, hogy szépnek tart, akkor tényleg nincs miért aggódnod. Egyszerűen csak add a tudtára, hogy közeledhet, és ha úgy gondolja, elmennél vele randizni.

Pl. nyögd be egy beszélgetés alkalmával, h van egy film, amit már régóta szeretnél megnézni a moziban, de nincs, ki elmenjen veled. Vagy szeretnél megkóstolni egy ételt egy különleges étteremben, de nincs kedved egyedül menni. Ezekre le kell csapnia. :)

2012. máj. 28. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!