Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből tudhatom meg, hogy akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatom meg, hogy akar valamit?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egyedül utazok a buszon, és felszáll egy srác. Odaáll mellém, és az az érzésem, hogy folyamatosan engem bámul... Odanézni nem merek...Egyedül van, és én is. Milyen jelekből tudom meg, hogy flörtölni szeretne?? És ha folyamatosan bámul, és már zavarban vagyok a bámulásától, akkor mit tegyek??

Egyáltalán suliban milyen flörtjeleket lehet használni, ha van egy srác, aki mindig a haverjaival van, csendes, visszahúzódó és nem volt még csaja?? Valami olyat tudnátok nekem írni, ami nem annyira "feltűnő", de azért ha nagyon akarja, akkor észreveheti?? Előre is köszi a válaszokat! :) 15L

2011. jún. 26. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nézd a fiú farkát,ha kiáll a gatyából, akkor tuti bejössz neki!
2011. jún. 26. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézz rá bátran, vagy mosolyogj... ha kicsit bután az se baj :D Akár magadba is, legalább lesz egy oka megkérdezni, minek örülsz annyira. Akkor rávágod, hogy jó a társaság és már beszélgettek is XD

Amúgy neked tényleg bejön az olyan aki kevésbé híresen nagyarc, és pl még csaja se volt? Ez új :D Írj privátot hallod!

17/f

2011. jún. 26. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Legyél spontán...szerintem ha néz téged, simán megszólíthatod, pl megkérded, mennyi az idő, vagy megjegyzed, h már megint milyen dögmeleg van...ha nem mered, akkor gondolj valami vidám dologra, vagy viccesre, ami veled történt, arra úgyis elmosolyodsz és nézz rá. :)
2011. jún. 26. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!