Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A bulizós, népszerű, cicababa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bulizós, népszerű, cicababa lányoknak miért akad jobban pasijuk, mint a szerény, egyszerű lányoknak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 07:56
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Én cicababa alatt azt értem, hogy annyira túlápolja magát, állandóan műkörme van, és állandóan szolizik! Most azt hiszitek, mert én egyszerű vagyok, akkor már nem öltözködöm jól? Farmert szoktam viselni, de szűk szárút! Na mindegy! Én lezártam ezt a témát, mert a legtöbb ember tiszta hülyeséget ír, tisztelet a kivételnek!
2012. jún. 5. 10:19
 32/40 anonim ***** válasza:

"Hidd el abban nagyon sok munka van abban a testben amit a ,,szürkecsajok" nyávogva se bírnának. "

Hű te aztán elértél valamit az életben. Én ezért valami kitüntetést adnék, nem tudom milyen díj jár ezért? Egy Nobelt kitalálhatnának erre is.

2012. jún. 5. 10:27
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Úristen be van kapcsolva a webcamom? Vagy nem csak tökéletes alkatod van, de még látó is vagy? Hűűűű ha én lennék ilyen szerencsés! Minek tanuljon valaki mondjuk orvosnak, ha lehet testépítő?!?! Hiszen a ti tökéletességetek teszik jobbá ezt a világot! :O
2012. jún. 5. 10:35
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

Látom kötekedhetnék rajtad van,én meg programozó informatikusnak tanulok,naaa,erről ennyit.Orvosokról hadd ne nyilatkozzak,amikor egyik barátomat agyvérzésével haza akarták küldeni,hogy nincsen baja,ő könyörgött,hogy vizsgálják ki,erről ennyit.

És a kettő bőven megfér az edzés,munka és a suli is.Én IS-IS elven élek nem VAGY-VAGY

2012. jún. 5. 10:37
 35/40 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon, hogy pasijuk? Persze, hamarabb megdugják őket, hiszen látják rajtuk, hogy kaphatóak rá. Egy visszafogott csaj keményebb dió. Viszont komolyan egyáltalán nem biztos, hogy akarnak tőlük valakit, pedig az is egy nagy hülyeség, hogy egy szép, "cicababa" lány ne lehetne ugyanolyan jó barátnő, mint egy "egér". Sok cicababa csaj imád főzni, szereti a gyerekeket stb.
2012. jún. 5. 10:58
 36/40 anonim ***** válasza:
57%

A bulizósról sugárzik a jókedv és a szexualitás. (Az átlag plázacicárül az ostobaság is, de ez más téma.)

A szerény lányt még megszólítani is nehéz. Annyira zavarban van, hogy direkt elfordul, ha a közelébe megyek. Ül a sötét sarokban a könyve mögött. Észre sem veszik.

Aki mozog, csacsog és valami élénkebb szín is van az öltözetében, azt könnyebb észre venni.

Milyen bulikba jártál eddig?

2012. jún. 5. 11:16
 37/40 anonim ***** válasza:
85%

"Én lezártam ezt a témát, mert a legtöbb ember tiszta hülyeséget ír, tisztelet a kivételnek!"

Hülye kérdésre hülye válasz.

Le is írtad, hogy az ilyen bulikban idióta pasik vannak. Most azt sajnálod ezektől a lányoktól, hogy nekik ilyenből több jut vagy mi? Mert szerinted ők elhappolják a te pasijaidat? Te igényt tartasz azokra a pasikra akikkel ők kavarnak?

Már unom ezt a szerény, egyszerű lány vs cicababa sztorit.

Aki nem akarja, hogy megdugják, nem értem miért sír, ha nem dugják meg olyanok akiket egyébként oldalakban fikáz le. Döntsétek már el mit akartok kedves szerény lányok.

Olyan és annyi pasi kell, mint amilyen nekik van, akkor legyél olyan mint ők.

Ha másmilyen kell, akkor meg nekik ehhez semmi közük. Ell kell fogadni, hogy nem olyan egyszerű az élet és keresni kell olyat akit szeretnél, az meg több időbe telik.

2012. jún. 5. 11:28
 38/40 anonim ***** válasza:
70%

"MErt ahogy egyik válaszadó írta,azért az alakért tenni is kell amilyen nekik van ,értsd heti négy edzés kőkemény terv szerinti kajálással."

Ez mekkora baromság. Van olyan barátnőm, aki modellalkatú, és többet zabál mint én, pedig én 90 kiló vagyok.

2012. jún. 5. 11:30
 39/40 anonim ***** válasza:
52%
19.-esnek nagyon igazat adok.Különben nem attól leszel jobb,ha műkörmöd van,műhajad,műcicid,és 1 kg sminked,és tűsarkúba és minibe jársz.Ezek mind r..bancok.
2012. jún. 5. 14:45
 40/40 anonim ***** válasza:

írd már meg, hogy hol laksz légyszi! :D

Lehet, hogy nem az olyan lányokat veszik észre legelőbb mint te... de hidd el, így a leírás alapján, pontosan tudom, hogy egy ilyennel sokkal jobban járnék! :P

Én most már direkt az olyanokat keresem, akik nincsenek teljesen elszállva maguktól...

2012. jún. 5. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!