Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A bulizós, népszerű, cicababa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bulizós, népszerű, cicababa lányoknak miért akad jobban pasijuk, mint a szerény, egyszerű lányoknak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 07:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Szerény alatt mit értünk? Azt, hogy csendes?
2012. jún. 5. 08:27
 12/40 anonim ***** válasza:
20%

Na hát ez a baj. A moziban és a pizzériában nem ismerkedni járnak az emberek. Meg hát ja...ha pizzériába jársz, akkor valószínűleg nem nagyon foglalkozol az alakoddal. Nem azt mondom, hogy aki oda megy az mind tropa ember, de ha így írod, hogy "jársz" akkor valószínűleg gyakran eszel ott.

A cicababák sokszor negatívumként vannak említve, viszont a legtöbbjük nem azért néz ki jól, mert az anyja rúzzsal együtt tolta ki magából, hanem azért mert kondiba járnak vagy valamit sportolnak és figyelnek az étkezésükre. Azaz törődnek magukkal (egy kicsit többet) mint mások. S hát aki jól néz ki, annak belül is nagyobb a harmóniája. Vidám. Életrevalóbb. Természetesen minden ember egy alfát akar választani magának és hát az az alfa, akit jobban észre venni aki jobban vonz. Az ilyen az vonz.

2012. jún. 5. 08:29
 13/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér! :P
2012. jún. 5. 08:34
 14/40 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó mondatomból kimaradt egy pár szó. LOL
 15/40 A kérdező kommentje:
Nem mindig járok pizzériába! :P
 16/40 anonim ***** válasza:
3%
Az csak egy dolog, hogy nem vagy kövér.
2012. jún. 5. 08:35
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van különbség a szerény, és a szürke kisegér között. Én is inkább (1-2 buli mellett) szerettem máshogy elfoglalni magam. Ismerkedtem már csomó helyen, és egy pasimat szedtem fel buliban még amikor kis 14 éves csikó voltam. Az, hogy nem vagyok egy népszerű partyarc nem akadályozott, hogy normális kapcsolataim legyenek.

Amíg egy népszerű lánynak a bulizás, meg a zenehallgatás a hobbija, nekem rengeteg más is van amire büszke vagyok.

Szeretek rajzolni, szeretek saját ékszereket gyártani, szeretek számítógépes játékokkal játszani, szeretek filmeket nézni, és imádok olvasni. Emellett mindig volt barátom, most szerencsére olyan van aki ugyanilyen mint én.

Ha a kérdező csendes, nem szeret bulizni nem értem miért kellene elmennie. Hogyne lehetne ismerkedni pizzázóban. Akár egy utcán a padon is lehet. És ha mégse jön össze, akkor ott a netes társkereső, a facebook, vagy a barátai. Minden lehetséges, nem muszáj ehhez népszerű lenni. Én biztos nem lennék p.csa a többség kedvéért, még ha egyedül is halnék meg emiatt.

2012. jún. 5. 08:37
 18/40 anonim ***** válasza:
17%

Amúgy meg ha eljárnál szórakozóhelyekre, akkor tuti hogy találnál magadnak te is társaságokat egy pár perc alatt és ott lenne pasi is.

Én ha megyek valahova, akkor 5 perc alatt összeszedek társaságot magamnak akárhol és sose vagyok egyedül. (Ez most nem a szexpartnert jelenti, hanem fiúk-lányok normális társaságát).

2012. jún. 5. 08:37
 19/40 anonim ***** válasza:
96%

56 % te vmi kis menőcsávó vagy, hogy osztod az észt fölényesen?

A kérdezőnek: mert azok a lányok r.bancok. Ők 30 éves korukra már nagyon le lesznek pusztulva, a magadfajta lányok meg még akkor is szépek és csinosak általában, talán jobban, mint valaha. Saját tapasztalat.

2012. jún. 5. 08:39
 20/40 A kérdező kommentje:
Amúgy a bulikban nekem mindig csak rossz tapasztalatom volt, mert egy normális pasit se sikerült kifognom! Mindegyik csak "arra" ment! Voltak már ettől függetlenül kapcsolataim!
2012. jún. 5. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!