Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy sms-re akad idő nem?

Egy sms-re akad idő nem?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy ha valaki szereti a másikat, akkor ha sok is a dolga, egy sms-re mindig akad idő. Másnem pl a mellékhelyiségből, kádból, elalvás előtt stb. Én nem tudom elfogadni azt a kifogást ez esetben hogy elfoglalt az illető. Pláne ha napokig nem keres. Miért kell az az olcsó kifogás hogy nem volt idő? Aztán napok mulva jön az üzenet hogy majd elmesélem mi történt, miért nem kerestelek. Ez csak engem dühít ennyire?
2011. nov. 20. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
távkapcsolatban éltek? mi igen és voltak ebből konfliktusok. igaz ő külföldön van és drága az sms, de akkor is. Sok veszekedés volt ebből, mikor egyszer leültünk és megbeszéltük, h legalább napi egy smst váltunk, akkor is ha nem tudunk beszélni, azért életjelet adjunk. Régen mondom vitatkoztunk, de már működik
2011. nov. 20. 13:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, én többször ugyanazt elmondtam neki mint amit írtál. Egy ideig betartja, aztán nem. Ilyenkor olyan érzésem van, mintha nem is érdekelném. Ma is üzente hogy este majd hív és elmondja miért nem keresett 2 napig. Ez nekem csak kifogás és megalázó. Minek kell magyarázkodnia? Lehet nagyon is jól megvolt nélkülem. Buta vagyok amiért fáj hogy így viselkedik velem?
2011. nov. 20. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem csak te hanem én is így gondolom!!Mi a párommal távkapcsolatban élünk és 2 hetente tudunk találkozni sajnos,de ő a napi egy telefonálást is és sms-t is sokallja...pedig nem drága az sms,ő 15 forintért küldi én meg 20 ft-ért,néha ingyenes oldalról szoktam küldeni...

ez egy kifogás csak úgy gondolom,ha valaki szereti a másikat akkor küld neki...én mindig küldök de ő sosem küld nekem magától csak az enyémre reagál..

ezért már jó párszor mi is vitatkoztunk.

2011. nov. 20. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:

nem nem vagy buta!!!velem is ugyan ezt csinálja apárom,miközben tudja hogy vannak ingyenes oldalak ahonnan lehet sms-t küldeni ha éppen otthon van,ha nem akkor meg 15 ft-ben nem fog belehalni....

ez csak kifogás szerintem,de hogy miért?azt én sem tudom..nagyon sokat veszekedtünk ezen mi is.

2011. nov. 20. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
nem, a napi egy smst én is szinte már "elvárom". Főleg, mert amúgy nem fojtom meg a viselkedésemmel, másfél havonta találkozunk és heti 2-3szor beszélünk hosszabban, amúgy csak az smsek. Én nagyon sokat sírtam emiatt, ami most a te bajod . Egyszer írtam neki egy hosszú smst, h annyira elegem lett abból, h állandóan van kifogás h miért nem beszélünk, h nem is akartam írni, de mivel a kapcsolatunk elején megígértem neki h mindenben őszinte leszek, így most is az vagyok, még akkor is ha egyre kevesebb értelmét látom. Azóta(4 hónapja) ebből nem volt gond. Igaz volt, h elfelejtett írni de én sem írtam neki egy napig és ezen már nem sértődtem meg, mert tudtam h nem direkt kerül, hanem tényleg szanaszéjjel állt a feje aznap, és nagyon ritkán előfordul az ilyen. Szerintem neked sem irreális az elvárásod. Én meghallgatnám azért az indokot, miért nem írt, de ha azt érezném h csak kifogás, akkor keményen megmondanám neki h felfogja, ezzel a kapcsolatot veszélyezteti, vigyázzon. Mennyi időként beszéltek találkoztok? Tényleg olyan elfoglalt? Amúgy szerinted szeret?
2011. nov. 20. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam. Igazam lett. Tegnap nagyon is lett volna ideje valamilyen formában keresni engem, ugyanis este koncertre ment a haverjaival. Most nagyon szomorú és dühös vagyok. Leginkább azért mert hazugság volt az hogy nem volt ideje. Hogy szeret-e? Ezek alapján határozott nem a válaszom! Örülök hogy jól érezte magát, de akárhogy is nézzük, csak a saját szórakozásával törődött, nekem meg hazudott. Szomorú, csalódott, és dühös vagyok nagyon. Meg kéne megint bocsájtanom? Megint el kéne néznem? Nem!
2011. nov. 20. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
A kérdésedre meg is adtad a választ. Ne nézd tovább el, vagy megváltozik, vagy pápá!
2011. nov. 20. 15:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyértelmű hogy nem nézem ezt már sokadszorra el neki. Persze megint megkapom majd hogy azért mert pár nap kimaradt, túlreagálom stb. Kedden még nálam aludt, szerdán is találkoztunk rövid időre, aztán nem keres napokig. Elég volt, nem ezt érdemlem!
2011. nov. 20. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Akinek fontos vagy, keresni fog!Még ha elfoglalt és üzleti tárgyaláson is ül egész nap, mert mindenkinek jut 10-20 mp-e egy smst írni. Aki nem ezt mondja-hazudik, vagy nem vagy neki fontos!
2012. márc. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!