Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bulizós, népszerű, cicababa lányoknak miért akad
jobban pasijuk, mint a szerény, egyszerű lányoknak?
"Amíg egy népszerű lánynak a bulizás, meg a zenehallgatás a hobbija, nekem rengeteg más is van amire büszke vagyok. "
S ezt te honnan tudod? Ez az amitől agyf.szt kapok komolyan mondom. Te ismered az összes ilyen feltűnő partyarcot?
Na akkor elmondom neked, hogy én is pont egy ilyen vagyok. Egy feltűnő, sokat bulizós, "cicababa" lány.
Hm. Nos akkor nézzük a hobbymat és a szakmámat:
3 éves korom óta sakkozom (versenycsapatban sokat nyertem), orgonista vagyok, dobosa vagyok egy nagyon jó zenekarnak, zenét szerzek, stand up-olok (a helyi tvben rendszeresen adják a műsort), szeretek olvasni, sportolok, táplálkozással-biológiával foglalkozom hobby szinten.
Hát igen...csak egy "partyarc" vagyok.
2012. jún. 5. 08:41
Szerintem te nem csak egy partyarc vagy, hanem, egy sakkozó, doboló zenekarban játszó érdekes ember, aki nem mellesleg szeret bulizni. Én a kifejezetten partyarcokról beszélek, hidd el ismerek nem egyet. Semmi hobbijuk nincs, max a TV nézés vagy zenehallgatás.
2012. jún. 5. 08:44
Én mindig félek kicsit ettől az általánosítástól, ami megy ilyenkor. Sose lehet tudni, hogy ezek az emberek milyenek igazán. Én láttam már olyan "szerény és egyszerű" lányt, aki szintén csak ahhoz értett, hogy otthon tespedjen. S olyan bulizós embereket is, akik meg sok mindenhez értettek. Nem értem, hogy miért bűn az, ha valaki partyarc vagy ha minden hétvégén bulizik. Szerintem fiatalok vagyunk, most menjünk ha lehet. Sokkal gázabb az, ha egy "szerény" lány nem jár sehova és akkor később meg 40 évesen bekattan és mindent be akar pótolni. Viszont akkor már van 3 gyerek, férj. Hát akkor inkább bulizok 1000-rel 27 évesen, mint az hogy 30 év múlva elkattanjak, hogy "nem éltem még" címszóval.
2012. jún. 5. 08:48
Hidd el könnyen meg lehet ítélni valakiről milyen ember pár perc beszélgetés után. Van egy lány, nem mondok nevet, minden pasi a lábai előtt van, bulimadár, de mint kiderült egyszerűen nem lehet egy értelmes mondatot váltani. És nem egy ilyen van. Ha látnád a mai 15-18 éveseket elképednél. Van 1-2 ismerősöm ebből a korosztályból, és eszméletlen buták :) Amúgy a kérdés: "A bulizós, népszerű, cicababa lányoknak..." szóval cicababa. :D fú de utálom én is őket. Nagy ritkán elugrok a plázába mert kell valami ruha, vagy egyszerűen fagyiznék, és szó szerint undorodva néznek rám :D pedig nem vagyok bányarém esküszöm! :D
2012. jún. 5. 08:53
Hogy amúgy rendesen válaszoljak is a kérdésre, nem csak bulikban lehet ismerkedni. Én a mostani barátomat a legjobb barátnőmön keresztül ismertem meg (nem összehozási mizéria volt), és ők még 15-16 évesen lettek barátok egy myvipes fanklubban :D De rég volt már :)
2012. jún. 5. 08:57
Nem attól lesz valaki népszerűbb a férfiak körében, mert bulizós cicababa. Ez hülyeség!
A bulizós cicababák, max. annyira érdekesek kivülről, mint egy kirakati bábú, de ettől még nem tud megtartani egy férfit.
Úgyhogy ne ott keresd a magányod okát, mert te szerény és egyszerű vagy, hanem ott, hogy valószínű nem vagy elég nyitott, ismerkedős, érdekes a számukra.
Én nem vagyok bulizós cicababa, semmilyen szinten sem, de sosem volt probléma az ismerkedés.
2012. jún. 5. 09:00
Szerintem ne irigyeld az ilyen p.nabarbie lányokat.Azért népszerűbbek mert könnyen kaphatóak,nem kell nagyon küzdeni értük a pasiknak.A pasik csak dugásra használják őket elsősorban,mert másra úgysem jók.
2012. jún. 5. 09:07
Erről az a vinnyogó fiútömeg jut eszembe, amelyik itt szokta írni, hogy bááárcsak lenne egy kedves, szerény lány, aki szeretné őket. A válaszadók többsége pedig oda se menne hozzá, mert unalmas és nem vonzza a szemet;)
Tessék 'kedves' fiúk, itt a válaszotok, hogy miért nincs barátnőtök.
2012. jún. 5. 09:09
Utolsó megmondja a tutit!
2012. jún. 5. 09:23
Mert a kinézete és viselkedése alapján azt gondolják, könnyen kapható, így kevésbé tartanak tőle és persze, hogy körül dongják.De ez nem feltétlenül pozitív dolog.
Inkább legyen körülöttem kevesebb pasi, de az vegyen komolyan...
2012. jún. 5. 09:23
Kapcsolódó kérdések: