Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhiszed hogy valaki elmegy az exével nyaralni de nem történik semmi? Mit tennél ha a te házastársad tenné ezt?
Nem teljes a sztori: Kettesben mennek vagy gyerekkel? Én miért nem tudok velük menni? Az ex mostani párja ott lesz?
Ha csak az a kérdés,hogy mit tennék,ha az ex és a párom eltöltene egy légtérben pár napot éjszakával együtt,akkor az lenne a válaszom,hogy nem aggódnék,mert tudom róla,hogy szerelmes belém,most lesz az esküvőnk és kiben bízzak,ha benne sem tudok.
elképesztő memnnyi hárpia van! ennyi infóból máris arra juttok h rögtön elválnátok???
a férjem a mai napig egy helyen dolgozik az exével. vannak céges bulik,kirándulások, amik csak dolgozóknak vannak-ami családos,oda mindenki megy,ami nem oda csak ő- soha nem jutottt volna eszembe h ne engedjem!!! és még csodálkoztok kedves nőtársak h a férfiak lelépnek tőletek? ha így hárpiáskodtok velük? mi az h engedem-nem engedem,rögtön elválnék stb. ennyi nektek egy házasság??
jesszus
Kedves 23-as!
Örülünk, hogy te ennyire lazán kezeled/kezelnéd az ilyen helyzeteket de itt szó sem volt céges nyaralásról. Mindenki úgy értelmezte a kérdést, hogy a jelenlegi párunk csak úgy gondol egyet és romantikus nyaralásra megy a Kanári-szigetekre..
Kedves 23-as!
Látsz te itt valahol megemlítve céges nyaralást? :)
Nem!
Na látod.
Egyből hárpiázni nem kell:) Olvasni kell!
Na de ha már itt tartunk kedves utolsó!
Ha nem céges nyaralásról lenne szó, hanem konkrétan a kedvesed kézen fogja a volt kedvesét és kettesben mennek nyaralni, mit szólnál?
A valaki elmegy az exével nyaralni nálam annyit jelent, hogy az EXével megy nyaralni, nem másokkal..
Az hogy mit szólnék kifejtettem :)
Az exxel ne adja közös nyaralásra a fejét :) Ennyi és pont. Én sem futkározok az exem után:)
#28 vagyok.
A kérdésemet a másik 64%-osnak címeztem. :) Annak, aki lehárpiázott minket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!