Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhiszed hogy valaki elmegy az exével nyaralni de nem történik semmi? Mit tennél ha a te házastársad tenné ezt?
Minek megy el vele?
Ha üzleti út miatt,akkor vigyen téged is,avagy sehogy sem...
Ha a gyerekeivel és megbízhatónak tűnik az ex,akkor talán,de akkor sem érteném én miért ne mehetnék...
Ha csak úgy,akkor meg kiraknám mint macskát sz@rni...
Nem értem miért vele menne,ha a gyerekei miatt,akkor 3-asban is elmehetnétek,te a gyerek(ek) meg ő...
Biztos nem engedném el... Mikor felvetette ezt a kérdést már akkor dobtam volna... (ha megakar csalni,akkor nem lesz út,de,hogy máshogy megfog,az is biztos)
Összegezve: Dobd ezt a tuskót...
Hát, velem ez megtörtént tavaly nyáron, igaz nem vagyunk házasok, akkor még csak pár hónapja voltunk együtt... Barátokkal ment, ebbe a társaságba beletartozott az exe is, én meg nem tudtam velük menni, mert nem kaptam szabit a melóhelyen...
Hát mit ne mondjak szétvágott az ideg, azóta se hiszem el, hogy nem volt semmi! Pár hónap durca volt utána, de vele maradtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!