Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te elhiszed hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elhiszed hogy valaki elmegy az exével nyaralni de nem történik semmi? Mit tennél ha a te házastársad tenné ezt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 18:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%
ha pl az exfeleség és gyerekek vannak és a gyerekek miatt megy családi nyaralásra akkor lehet
2012. jún. 4. 18:37
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
Nem hinném el, bár az utolsó válaszoló a gyerekekkel mond valamit, de hát... Nálunk ismeretségi körben mindenki külön nyaralt anyuval aztán apuval a nyár folyamán, biztos van ellenpélda is, de szerintem az nagyon ritka.
2012. jún. 4. 18:40
 13/31 anonim ***** válasza:
47%
Persze.. és majd biztosan el is engedném a páromat a volt nőjével, akitől gyereke van. A frász karikát!! Anyuci menjen csak a saját párjával és a gyerekkel és majd mi is külön a párommal és a gyerekkel.
2012. jún. 4. 18:41
 14/31 medve5 ***** válasza:
67%
Kamu.Kiraknám a szűrét!
2012. jún. 4. 18:42
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
Mit tennék??? Édes mosollyal közölném vele, hogy úgy pakolja össze a motyóját, hogy ide többet vissza nem jön :)
2012. jún. 4. 18:46
 16/31 anonim ***** válasza:
67%
Ên nem hiszemel.
2012. jún. 4. 19:08
 17/31 anonim ***** válasza:
63%

Minek megy el vele?

Ha üzleti út miatt,akkor vigyen téged is,avagy sehogy sem...

Ha a gyerekeivel és megbízhatónak tűnik az ex,akkor talán,de akkor sem érteném én miért ne mehetnék...

Ha csak úgy,akkor meg kiraknám mint macskát sz@rni...

Nem értem miért vele menne,ha a gyerekei miatt,akkor 3-asban is elmehetnétek,te a gyerek(ek) meg ő...

Biztos nem engedném el... Mikor felvetette ezt a kérdést már akkor dobtam volna... (ha megakar csalni,akkor nem lesz út,de,hogy máshogy megfog,az is biztos)

Összegezve: Dobd ezt a tuskót...

2012. jún. 4. 19:13
 18/31 anonim ***** válasza:
73%
Én nem hagynám, hogy hülyét csináljanak belőlem..
2012. jún. 4. 19:23
 19/31 anonim ***** válasza:
78%

Hát, velem ez megtörtént tavaly nyáron, igaz nem vagyunk házasok, akkor még csak pár hónapja voltunk együtt... Barátokkal ment, ebbe a társaságba beletartozott az exe is, én meg nem tudtam velük menni, mert nem kaptam szabit a melóhelyen...

Hát mit ne mondjak szétvágott az ideg, azóta se hiszem el, hogy nem volt semmi! Pár hónap durca volt utána, de vele maradtam...

2012. jún. 4. 20:32
 20/31 anonim ***** válasza:
40%
Nem hinnem el, es tobbe tuti nem lenne a hazastarsam.
2012. jún. 4. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!