Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább? Összetört a pici szívem!
Hónapokon (sőt talán már kitesz egy - két évet is) át bíztam benne hogy összejövünk. Mindig csinos voltam, mindig én voltam a legnagyobb támasza. Egy összetört szívű, önbizalomhiányos egyén volt amikor megismert, és mellettem igazán kinőtte magát. Annyira reménykedtem hogy rájön hogy én vagyok az igazi. Tettem célzásokat is, de semmi.
Bíztam benne mert nem volt senkije se még soha, és már nagyon régen említette utoljára hogy szeretne. Aztán tegnap közölte hogy milyen jó barátnője vagyok is én. :(((
Ez annyira sz@r érzés :( Kb. úgy érzem hogy feleslegesen adtam oda a szívemet hosszú időn keresztül. Annyira rossz... Mindig rosszul választok.
Mit tehetnék?
Ugyan ezt tanácsolom.
Baj nem lehet belőle
Legyél őszinte vele és öntsd ki a szíved! Én mindig ezt tanácsolom. Az őszinteség egy kapcsolat alapköve.
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!