Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mennyire avatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mennyire avatjátok be a nővéreteket a, , szerelmi életetekbe"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy éppen ki tetszik, vagyok hogy hogy álltok egy lánnyal?

(kort is légyszi)

2012. jún. 3. 20:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

:)

Nem személyesen nekem mondta a tesója,hanem csak hallottam,amint mondja valakinek,hogy ,,Ez tetszik a tesómnak!"

2012. jún. 11. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem a húgom egy icipicit sem avat be semmibe. De mivel sokkal fiatalabb nálam, én ezt annyira nem is bánom, mert sokkolna az info, hogy ilyen gyorsan öregszem, hogy még most született (legalábbis nekem így tűnik) és már pasizik.

24/N

2012. jún. 14. 15:56
 13/13 Shaddark ***** válasza:

Remélem mindenki jóban van a nővérével és sok női tanácsot kap tőle, úgy nem marad konkurenciám :)

Ha azt gondolnák a csajok amire igazából vágynak D

Bármelyiket megkérdeztem idáig minegyik leírta a teljesen esélytelen pasi jellemzését...

2012. jún. 14. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!