Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire avatjátok be a nővéreteket a, , szerelmi életetekbe"?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy éppen ki tetszik, vagyok hogy hogy álltok egy lánnyal?
(kort is légyszi)
2012. jún. 3. 20:12
1/13 A kérdező kommentje:
*vagy
2012. jún. 3. 20:14
2/13 anonim válasza:
semennyire sajnos nincs nővérem, pedig 1-2x jó jönne egy női tanács :D
3/13 anonim válasza:
Nekem is bár ahogy az ilyen testvéri viszonyokat ismerem, úgyse osztanám meg vele az ilyen dolgaimat. Max ajándékvásárlásban segíthetne.
4/13 anonim válasza:
Nekem van egy 17 éves öcsém, nem igazán avat be :) De gondolom ilyenkor szégyenlősek a fiúk, inkább a haverjaikkal beszélik meg :)
5/13 anonim válasza:
Ha nagyon tanácstalan vagyok, kikérem a véleményüket. Nem olyan dologból, hogy "te, figyelj már, melyiket szúrjam?", hanem amikor tényleg tetszik egy lány, elvileg én is neki, viszont cselekszik olyan dolgokat, amit az én logikám neme bír követni, akkor jól jön egy női vélemény.
Én 19, nővéreim 21 és 25
6/13 anonim válasza:
Bár a kérdés nővérre és öccsére vonatkozik, de én pl a bátyámmal ezek a dolgokat megbeszélem. Jó nem boncolgatjuk egymás szexuális életét, de sok mindent elmondunk egymásnak. 18L
7/13 anonim válasza:
Az én öcsém el szokta mondani, noha még csak 14 éves:) 16L
8/13 A kérdező kommentje:
Szóval hogyha a nővérétől hallottam,hogy tetszem neki akkor valószínű hogy komolyan gondolja?
Köszönöm a válaszokat!:)
2012. jún. 9. 21:15
9/13 anonim válasza:
Ha csak nem valami hülye rosszakaró nôvére van, szerintem igaz lehet. Egyébként meg miért foglalkozna ilyennel a nôvér? :) Mármint hogy rosszat akarjon neked. Szerintem bejössz a srácnak! ;))
10/13 anonim válasza:
A nővér csak akkor mondja el, ha igaz, és még ennek tetejében téged is bír (tehát örülne, ha összejönnétek) :D
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!