Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt elviselni? Álmaim nője nem lehet az enyém.
Na ez viszont gáz.! Mert ugye a gyerekeknek stabil lelki hát térre lenne szükségük.. de ha belőled elszáll a kedv meg minden akkor azt úgy nehéz megadni.
Mert akármennyire szereted őket, most ha rossz hangulatú vagy nem tudod ugyanazt a szeretet megadni amire szükségük lenne. És ha egyszerűen elmész, nem mész haza akármi, sorsukra hagyod őket? De hát ki tudja, még talán így járnak a legjobban, nem lesz több veszekedés, bár lehet anyjuk majd pótolja.
Az én apám 18 éves koromban halt meg , anyukám olyan... sárkánnyá vált hogy az.. egyszerűen borzalom,, persze ezt semmi se garantálja hát hacsak az nem hogy most is vitázik mindenen.
Én azt mondom inkább legyen két elvált független tiszta fejjel gondolkodó jó kedélyű szülő, mint 2 másik aki egész nap marja egymást, vagy hát a lényeg hogy kb nem is figyelnek a gyerekre mert el vannak foglalva a vitával meg a gondjaikkal.
Azért ez amúgy elég nagy .... a részükről hogy 18 órát melózol és tesznek rá kb., meg egyáltalán semmi támogatás, törődés.. meg ugye a gyerekek, nem tudom mi lenne a legjobb..
Természetesen a gyerekeimet semmiképpen nem hagynám el, ők nagyon fontosak számomra! Pont ezért mentem bele, hogy ők kapjanak csak meg mindent, az anyjuk maradjon otthon, ne dolgozzon. Most már látom, hogy hiba volt, mert teljesen magába fordult, már semmi nem érdekli.
Persze, ha minden szuper lenne a házasságomban, akkor jöhetett volna akármilyen jó nő is, nem kellene! Nekem pont az tetszik a másik nőben, hogy talpraesett, nem egy otthonülő típus, társasági ember. Pedig neki is van gyereke, de soha nem hivatkozott arra, hogy ő CSAK anya, hanem mellette még dolgozik is, vannak barátai, széles érdeklődési köre és mint írtam, hihetetlenül nyílt, közvetlen, kedves. Persze más férfiak is odavannak érte, és nem is annyira a külseje miatt (nem rossz nő amúgy, de nem az a típus, aki után mindenki megfordul az utcán. Inkább a személyiségével hódít.)
Szóval a kontraszt óriási. Sokszor megfordult a fejemben, hogy bárcsak hamarabb megismertem volna, még a házasságom, vagy legalább a gyerekek megszületése előtt!
Szerintem akkor komolyan, ha jobban elfajul a helyzet, akkor váljatok el, egy válást még inkább túl lehet vészelni, mint hogy egész nap háborút vívnak fejem fölött.. de még ha nem is ott, ez érződik a levegőben úgymond.
Szegény gyerek meg nem tudja mit csinálhatott rosszul. Mert ez nem lenne egészséges állapot. Nekem folyton veszekedtek, hát most már így nem tudom mi lett volna ha, jobb vagy rosszabb ha elválnak és ennyi, de ez elég rossz volt. Még talán öröm az ürömben, hogy még talán kalandosabb is, mert mehetek egyik szülőtől a másikhoz, persze lehet nem akkor élvezet. De mindennek van jó rossz oldala.
A folytonos veszekedésnek mondjuk kevésbé. Írtad, hogy hiba volt így dönteni a feleségeddel kapcsolatban, na és szerintem az is hiba lenne, HA tovább romlana a helyzet úgy együtt maradni. Csak hát a gyerekek.... jó az elválás nem a világ vége, lehet azt kulturáltan is.
mennyi idősek a gyermekeid? Csak azért kérdezem, hogy milyen éretten tudnák megérteni, hogy apa és anya esetleg csak barátként élnének tovább.
Nagyon jó tulajdonségod, hogy nem rugod fel azonnal a házasságodat!! Már sokat vártál, nagyon függ, hogy mennyi idősek a gyerekek, ha szétmennétek, lenne-e esély külön élésre. Illetve, hogy a nő hajlik-e arra, hogy pótanya legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!