Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 anonim válasza:
Ha ezt a kérdés felteszed, 14 évesen, hogy egy 23 éves emberrel való kapcsolattól miért vigyázz, azt hiszem, nem fogod fel a tetteid súlyát, és nem állsz még készen egy kapcsolatra.
12/15 anonim válasza:
Elnézést, korrigálom magam, nem 23, 21. De a lényegen nem változtatna az sem...
13/15 anonim válasza:
14 éves vagy. A pasi csak azért jött össze veled, mert meg akar b*szni. Nem esett még le?
Igen, sok a korkülönbség.
14/15 anonim válasza:
amikor én 14 éves voltam, nekem is volt egy 21 éves barátom, és hülyeség h mindegyik csak megakar b@szni... voltak nehéz időszakok, de nagyon szerettük egymást... tudom h te már tényleg érettnek gondolod magad, és lehet h az is vagy... de nem mindenki olyan szerencsés mint én... mi am nem a szex miatt szakítottunk, szóval nem kell bedőlni annak h minden pasi csak dugni akar... ha szereted, vagy csak azt érzed h tudnád szeretni akkor próbáld meg :) ha nem megy akkor meg hagyjad, és ne erőltesd ;)
15/15 anonim válasza:
Én egyik ismerősöm még nem volt 14 mikor összejött egy nála 7 évvel idősebb sráccal, 3 éve jártak kisebb megszakításokkal, azóta is szeretik egymást, de tény, hogy értelmes nagyon a lány. nemtudom, hogy a ti esetetekben sok-e, nekik bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!