Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent? (túl rövid a kérdés)
mit jelent az a szó hogy antiszociális? kik ezek az emberek?
(azért tettem ebbe a kategótiába mert ezt nézik a legtöbben és itt vannak a jófejek.)
Én elég antiszociális vagyok,
és hülyeséget beszél az első 2 válaszoló,ugyanis én nagyon szeretek társasába járni, sőt nagyon is jól el szoktam szórakozni az emberekkel. Csak éppenséggel elég nagy bunkó vagyok,és ezért utálnak az emberek. Önző vagyok,meg egy egy szemétláda,mindig csak magamra gondolok,és pofátlanul,csak a saját érdekeimet érvényesítem. Nagyon kevés barátom van,de velük nagyon jóban vagyok.
Szerintem valami ilyesmit jelent antiszociálisnak lenni.
Ja, és akikről az első 2 válaszoló beszél,azok csak szimpla lúzerek,akik nem találtak maguknak barátot,a saját bénaságuk.
Az antiszociális embernek azonban tudatos döntése,hogy megszegje a társadalom elvártásait,és csak a maga feje után menjen. Nincs szüksége mások segítségére.
Különbséget kell tenni a két szó között, mert sokan összekeverik....: antiszociális - - aszociális
Az antiszociális azt jelenti, hogy... mondjuk rádugrik az utcán és megharap.. :)
Az aszociális pedig azt jelenti, hogy magának való, társaságban feszengő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!