Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent? (túl rövid a kérdés)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent? (túl rövid a kérdés)

Figyelt kérdés

mit jelent az a szó hogy antiszociális? kik ezek az emberek?

(azért tettem ebbe a kategótiába mert ezt nézik a legtöbben és itt vannak a jófejek.)

2012. jún. 2. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Az antiszociális az igazából egy pszichiátriai kórkép, de a köznyelvben azokat az embereket nevezik így, akik nem járnak társaságba, nincsenek barátaik, nem ismerkednek könnyen. És nem szép dolog, hogy így trükközöl a kategóriákkal.
2012. jún. 2. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Az antiszociális ember az aki nem jár emberek közé nem jár társaságba egyedül szeret lenni.
2012. jún. 2. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Én elég antiszociális vagyok,

és hülyeséget beszél az első 2 válaszoló,ugyanis én nagyon szeretek társasába járni, sőt nagyon is jól el szoktam szórakozni az emberekkel. Csak éppenséggel elég nagy bunkó vagyok,és ezért utálnak az emberek. Önző vagyok,meg egy egy szemétláda,mindig csak magamra gondolok,és pofátlanul,csak a saját érdekeimet érvényesítem. Nagyon kevés barátom van,de velük nagyon jóban vagyok.

Szerintem valami ilyesmit jelent antiszociálisnak lenni.

2012. jún. 2. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
F60.2 Disszociális személyiségzavar A személyiségzavart a társadalmi kötelezettségek figyelmen kívül hagyása jellemzi, a hűvös közömbösség mások érzéseivel szemben. A frusztráció toleranciája alacsony, az agresszió nagyon könnyen megnyilvánul, így az erőszak is. Mások hibáztatásának a tendenciája észlelhető, vagy hihető racionalizációi annak a viselkedésnek, ami miatt konfliktusba kerültek a közösséggel (társadalommal).
2012. jún. 2. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja, és akikről az első 2 válaszoló beszél,azok csak szimpla lúzerek,akik nem találtak maguknak barátot,a saját bénaságuk.

Az antiszociális embernek azonban tudatos döntése,hogy megszegje a társadalom elvártásait,és csak a maga feje után menjen. Nincs szüksége mások segítségére.

2012. jún. 2. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Különbséget kell tenni a két szó között, mert sokan összekeverik....: antiszociális - - aszociális

Az antiszociális azt jelenti, hogy... mondjuk rádugrik az utcán és megharap.. :)

Az aszociális pedig azt jelenti, hogy magának való, társaságban feszengő.

2012. jún. 2. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Amit leírtam, az a köznyelvi használat. Tehát ha egy haverod odajön és azt mondja, hogy antiszoc vagy, akkor nem arra gondol, hogy be kéne menned a pszichiátriára, csak arra, hogy nem jársz eleget társaságba... Amúgy a szó valódi jelentése tényleg más, de ezt fentebb is írtam.
2012. jún. 2. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!