Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vagy a barátnőm hüvelye túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagy a barátnőm hüvelye túl rövid, vagy az én péniszem túl hosszú, vagy mindkettő? Műtéti út?

Figyelt kérdés

Segítsetek, nem tudom mit tegyek!

Közösülésnél sokszor megsérül a hímvesszőm vége, véres seb lesz rajta. Ha megsérül, az örömnek már lőttek, így sokszor kielégülés nélkül hagyjuk abba a szexet.

Nem tudom, hogy a méretbeli különbség lehet-e az oka, nekem olyan átlagos (19/5,5 cm) a méretem, vagy az, hogy a barátnőm kedvenc pozíciója, mikor ő van felül.

Ilyenkor teljesen begerjed, és hiába kérem, hogy legyen óvatosabb, nem hallgat rám. Az se jó, ha én vagyok felül, mert ha csak egy kicsit nem figyelek, végigérem,

szinte beleakadok a méhszájba, és máris kész a baj, véres-sebes lesz a péniszem. Utána napokig gyógyul, akkor meg azért nincs szex.

Most műtéti úton gondolkodunk, ha van pénisz hosszabbító műtét, akkor kell, hogy legyen pénisz rövidítő is, gondolom.

Nem tudtok olyan sebészt, aki ilyet elvégezne? Eddig több helyen érdeklődtem, de csak hosszabbítást vállalnak.

Nyáron eljegyzést tartanánk, ősszel volna az esküvőnk.

Nem akarom a barátnőmet emiatt elhagyni, de így nem merem bevállalni ezt az esküvőt.

29/F

2012. jún. 1. 12:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez még új, én még ilyet nem hallottam hogy kisebesedhet ennyitől a pénisz. Menjetek el szexuálpszichológushoz, lehet hogy ő tud nektek segíteni.
2012. jún. 1. 12:40
 2/16 anonim ***** válasza:
4%
20 centis a fa.szod te seggg hülye!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 1. 12:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem tudom, hogy ezt hogy csinálod :DD mármint a méhszáj nem egy kemény tüskés anyag, hogy kisebesítse a péniszed :D szóval fura... amúgy ja, elég nagy méretekkel rendelkezel... húzz óvszert, az véd.
2012. jún. 1. 12:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy a Mo.-i átlag nagyobb az európai átlagnál de az akkor is csak 15-17 cm... :)

A lényeg, hogy a hüvelyben nincs olyan dolog ami felsérthetné. Azaz természetes dolog nincs. A spirál fel sértheti ha hosszú a cerka. (nálad is ez lehet) Ha nem használtok ilyet, akkor a kidörzsölődés miatt lehetséges. Ennek megoldása a síkosítás. :)

De azért kérdezz rá az asszonynál, hogy tuti nincs e odabent valami. :) Ja és persze ha úgy akad, egy dokihoz sem ártana elnézni, hogy mi a gáz... :)

2012. jún. 1. 12:43
 5/16 anonim ***** válasza:
19 centi az nagyon nem átlagos ám. Ne nyomd bele tövig.
2012. jún. 1. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

:D

hát ez tuti nem attól van

menj el szépen orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad

a méhszáj nem tudna megsebesíteni - ráadásul az a barátnődnek is iszonyatosan fájna

szerintem neked valamilyen betegséged van inkább, ha sebesedik a szerszám...

2012. jún. 1. 12:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Spirál nincs, nem is volt, úgyhogy abba nem tudok beleakadni.
2012. jún. 1. 12:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne tövig benyomni. Ez még nem jutott eszetekbe?
2012. jún. 1. 12:49
 9/16 A kérdező kommentje:

Gumival még rosszabb a helyzet, a gumi elején az a kis "csúcs" hozzáér a méhszájhoz és még hamarabb felsért.

Azért köszi. Csak marha rossz ám félig kint lenni ...

2012. jún. 1. 12:50
 10/16 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki az anális szexet!
2012. jún. 1. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!