Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget, tanácsot kérnék! (? ) Kérdés túl rövid, válasz túl hosszú!
Lassan már megőrülök s már nem tudom mit tegyek ezért gondoltam írok ide, hátha kapok valami jó tanácsot. Elmesélném mi a bajom:
Szerelmes vagyok!
Ez a szerelem amibe én vagyok.. egy teljes mértékben soha be nem teljesülő szerelem.
Bár az is lehet, hogy nem szerelem amit érzek... fogalmam sincs.. nem tudom eldönteni, hogy mi ez...
Régebben olyan 3-4 hónapja talán, még örültem ennek a szerelmesdi dolognak, de kezdem jobban belátni,
s kezdem jobban érezni, hogy nála soha semmi esélyem se lesz. Ezt miért tudom?? mert sok olyan dolog van
ami ezt bizonyítja. Pl. már itt az első s a legnagyobb bizonyíték a nem-re, hogy férje van. S sajnos tudom ezt a bizonyos nem-et én még ennek ellenére is szeretem őt, nem tudom elfelejteni
mert minden nap látom.. és még nekem sincs annyi akaraterőm, hogy felejtsem el őt. Mindig őt várom, mindig őt keresem,
mindig őt figyelem, reggel ő az első gondolatom este pedig az utolsó. Nap 24 órájában szinte 23 óra 59 percet rá gondolok ( na jó azért nem ennyit )
de mindig csak ő csak ő csak ő.
Folyton rá gondolok, folyton azt a számot hallgatom amiről ő jut eszembe, folyton a képeit nézem, folyton látni akarom. Ha meglátom nagyot dobban a szívem, akkor most szerelmes vagyok??
Nem bírom én ezt... minek ez a fránya remény.. szívesen feladnám s elfelejteném őt.. de valahogy nem megy.. nincs hozzá annyi erőm.
Ezért minden nap ugyanaz jövök-megyek járkálok fől-le belegondolok ő nem lehet az enyém.. szívem megszakad.. estére beáll a szenvedő önkínzó funkció...
Napközbe meg a rohadt állarc.. hogy nekem semmi bajom.. közben meg belül a káosz s megőrülök...
Nagyon szeretem őt de ez mellett meg el szeretném felejteni.. mert mi értelme őt szeretnem, ha ez a dolog reménytelen...??!
Annyi mindent írnék még.. de más nem jutt eszembe.. csak annyi, hogy őt iszonyatosan szeretem...
Azokat a gyönyörűséges barna szemeit.. csodaszép... áááá nem tudom egyszerűen nem tudom miért ilyen bonyolult a szerelem dolog...??
Meg minek kell olyan embernél reménykednünk akinél az esélyünk - 100% ??
Hogy tudnám elfelejteni, vagy mit tegyek?? nem bírom lelkileg már Kérem valaki segítsen :'(
De volt köztetek valaha valami vagy, hogy szerettél bele ennyire?
Amúgy nyugi, legfeljebb 18 hónapig tart az őrjítő, kínzó szerelem érzése, mert maximum eddig termel a szervezet feniletilamint, ami a szerelem érzéséért felelős hormon. Úgyh kitartás :)
Nem volt köztünk soha semmi... de már kb. fél éve szeretem de nagyon... van pillanat amikor úgy vagyok vele, hogy ok nem szeretem, de egyet mosolyog s már megint... :/
Örülnék ha elmúlna ez az érzés.. meg ez a hülye remény is már elszállna..
Nem értem minek van ha tudom semmi esélyem..
Na igen így, hogy mindennap látod meg találkoztok iszonyú sz*r... jó lenne megölelni, nyomni egy puszit az arcára... de nem lehet... :/
Én félek elmondani neki. Bár el is mondanám... csak az van bennem ha elmondom többet nem áll velem szóba s kerülni fog. Azt meg nem szeretném mert nagyon szeretem... :((
Kitartás neked is!! Ha van kedved beszélgethetnénk privibe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!