Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megváltozik a bnőd/barátod külsője miközben vele vagy ott hagynád?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy jártok pl: pár hónapig és egyszercsak meghízik vagy vmilyen más gondja lesz és mondjuk neked nem tetszik a külseje. vele maradnál vagy ott hagynád?2009. júl. 1. 08:25
11/11 anonim válasza:
Én két évvel ezelőtt ismerkedtem meg a barátnőmmel. A barátnőm imádta a szép, szénfekete hajamat. Tavaly nyáron beteg lettem, több hónapig táppénzen voltam, s a betegség alatt (kb. három hónap alatt)szinte 60-70 %-ban megőszültem, a barátnőm eleinte riadtan figyelte, hogy rohamosan, szinte naponta észrevehetően szaporodtak az ősz hajszálaim. Akkoriban még tréfálkozott azzal, hogy "nem ez állt az eredeti adásvételi szerződésben", ő egy szénfekete, vállig érő hajú srácot ismert meg, nem egy rövid, őszülő hajút. Azóta persze megszokta az új külsőmet. Már nem sírja vissza a szénfekete hajamat, de az már nekem sem hiányzik, elfogadtam az új, szürkés-őszes hajszínemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!