Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megváltozik a bnőd/barátod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megváltozik a bnőd/barátod külsője miközben vele vagy ott hagynád?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy jártok pl: pár hónapig és egyszercsak meghízik vagy vmilyen más gondja lesz és mondjuk neked nem tetszik a külseje. vele maradnál vagy ott hagynád?
2009. júl. 1. 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Párom pl. hízott 1,5 kg-t, engem nem zavar, szeretem, és ilyen miatt nem hagynám ott. Ha 25-30 kg-t hízna, és esetleg zavarna, megkérném, hogy fogyjon le.

Nem hagynám el, ha igazán szeretem.

2009. júl. 1. 08:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A barátomat vékony, csontos arcú, váll alattig érő hajúnak ismertem meg, kecskeszakállal. Kicsit kikerekedett, levágatta tüsire a haját, leborotválta a kecskeszakállát, tény, hogy elég nagy váltás volt, és sok idő, mire megszoktam, de ugyanúgy szerettem attól még... :) Sőt, most is szeretem, és mindez októberben volt, azóta visszanőtt a haja, és a szakálla is. Fogyni csak egy kicsit fogyott, de imádom a pici pociját :) Biztos, hogy ilyenért sosem hagynám el, és egyáltalán amúgy sem tervezem, hogy elhagyjam.
2009. júl. 1. 08:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereti ilyesmiért nem hagyja el az ember a párját.Esetleg ha valami nagyon nem tetszik amin változtat,akkor megbeszéljük.
2009. júl. 1. 08:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom teljesen másképp néz ki, mint amikor összejöttünk. Nekem így is tetszik. Hogyha valami olyan történne, amitől már nem tetszene, akkor nem tudom hogyan reagálnék. De nem hiszem, hogy ilyen történhet, mert szeretem.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Megváltozott :)

Mivel szeretem eszembe se jut elhagyni

6/11 anonim ***** válasza:
100%
az első hozzászolo 1,5 kilos változása azért nem gyenge:D
2009. júl. 1. 09:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan volt, hogy levágattam a hajam. Nekem nagyon tetszett meg ismerőseimnek is, pasim meg ott nyaggatott, hogy neki jobban tetszett amúgy, nővesszem meg. Én meg megmondtam neki ha nem tetszik elmehet. Annyira felhúzott ezzel, mert sose tudott örülni annak aminek én örültem, én szeretem a változásokat, ő pedig nem.

Nem is kell mondanom, hogy azóta már rég ott hagytam.:D

2009. júl. 1. 10:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ha szereted, akárhogyan megváltozhat a külseje, akkor is SZERETNI fogod!! az én párom 24 kg-ot szedett fel mellettem..és? jól főzök nah.. :D ettől még imádom, és soha eszembe sem jutott, hogy ilyen marhaság miatt elhagyjam...
2009. júl. 1. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
hát ha túlságosan meghízna akkor énmár lehet h otthagynám. a szex valszeg már nemlenne olyan, már nembiztos h annyira kívánnám, és ez előbutóbb úgyis a kapcsolat rovására menne. (24L)
2009. júl. 1. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
ha sokat hízna megemlíteném biztos és ha nem is akarna tenni érte akkor otthagynám mert nem ezzel a lánnyal kezdtem el járni.
2009. júl. 1. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!