Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen előítéletesek az emberek?
Elsétáltam egy ismerősömmel valakik mellett, félhangosan megjegyzi, hogy de utálja az ilyeneket. Nem is ismer! :D Miniszoknyát nem azért veszem fel, hogy mutogassam magam hanem utálom ilyen melegben a nadrágot ha rám tapad, nem sminkelem magam, max szájápoló, hogy ne száradjon ki a szám.
Meg strandon voltam, ducibb csaj mondja, hogy jaj, de nem szereti az ilyen barbie babákat. -.-
Szilikont is leszólják sokan, aztán egyik ismerősöm megjegyezte, hogy kellemesen csalódott amikor meglátott, nyilván nem 75/B-re számított cuccal együtt. :D
Legalább 5 mondatot beszélnének velem mielőtt elkönyvelnek...
Jah, és melltartó is volt rajtam mielőtt kérdeznétek. :D
Nem küldök képet. Tényleg felháborító, hogy néha elmegyek futni. :D
14:25 Néha, de ha nekik úgy jó akkor elfogadom, nekem semmi közöm hozzá hogy élnek. Nem kell senkit megváltoztatni. Akikre meg irigy lennék az a szerelem miatt van...
Néha beképzeltségnek látszik, de csak próbálok magamnak önbizalmat adni.
Mert a malac testűek irigyek mint a dög.
Ne is foglalkozz velük csak irigyek rád hogy igényes vagy és jól nézel ki.Egyik füleden ki a másikon be.
Mert nem normálisak sajnos.DE inkább csak aki dagadt,mert irigy kutya sajnos,megmozdulni viszont és tenni érte olyan lusta,hogy az vísit már :O :O
Ne is törődj velük,annyira utálom az ilyen embereket,igenis tedd ki amid van legyél rá büszke aki beszól az kapja be tövig ennyi :D :D :D
ezért nem mernek a lányok csinosan öltözni mert degenerált irigyek szaladgálnak az utcán,ez a baj.
Vállald fel magad,aki beszól húzd ki magad és csak azért is,én ezt csinálom direkt felveszem a feszes pólót mert izmos vagyok,és aki húzza a száját fogom és kihúzom magam,kiemelem a mellizmom és a hátamra ráfeszítek csak azért is,pukkadjon meg a kis kötög :D
Szerintem a kisugárzásodban lehet valami, ami miatt így reagálnak.
Mondjuk a strandos szituban szerintem is az irigység lehetett a fő ok.
De ez van sajnos, az emberek ilyenek. legtöbben legalábbis
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!