Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen előítéletesek az emberek?
Elsétáltam egy ismerősömmel valakik mellett, félhangosan megjegyzi, hogy de utálja az ilyeneket. Nem is ismer! :D Miniszoknyát nem azért veszem fel, hogy mutogassam magam hanem utálom ilyen melegben a nadrágot ha rám tapad, nem sminkelem magam, max szájápoló, hogy ne száradjon ki a szám.
Meg strandon voltam, ducibb csaj mondja, hogy jaj, de nem szereti az ilyen barbie babákat. -.-
Szilikont is leszólják sokan, aztán egyik ismerősöm megjegyezte, hogy kellemesen csalódott amikor meglátott, nyilván nem 75/B-re számított cuccal együtt. :D
Legalább 5 mondatot beszélnének velem mielőtt elkönyvelnek...
-.-
H érted h meglátott? :O Pucéran? véletlenül? :O
Az emberek igazabol igy mukodnek: a latvany alapjan mar par masodperc alatt kialakul bennuk egy kep egy masik emberrol.
De mivel idegenekrol van szo, gondolom, nem igazan erdekel, hogy mit gondolnak pusztan a latvany alapjan, es ha neked a helyen van az onertekelesed, ismered magad, akkor nem fog ez idegesiteni, hisz tudod, hogy te tobb vagy annal, mint amit masok par pillanat utan gondolnak rolad.
2. vagyok. Az lemaradt, hogy:
KÉPET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!