Miért olyan előítéletesek az emberek a négerekkel szemben?
Ezt hol tapasztalod és miben nyilvánul meg? Mert honleányaink éppenséggel nem előítéletesek....
Amúgy meg valamilyen szinten mindenki előítéletes. A feketék a fehérekkel szemben, a munkaadók az idősekkel és a kisgyerekes anyukákkal szemben, előítéletesek az emberek a melegekkel, a rendőrökkel stb szemben.
Annyi kedves, helyes magyar fiú van. Miért kell neked épp egy néger?
A szüleid valszeg arra gondolnak, hogy ha egy néger fiú lesz a vejük, akkor a gyermeketek sehova se fog majd tartozni. Mert se fehér nem lesz teljesen, se néger.
Ezt a fiút mindig idegenként fogja kezelni a magyar társadalom, akárhány éve is él itt közöttünk, mert annyira más, mint mi.
A szüleid se úgy értették, hogy ő személy szerint rossz, csak nem ilyen párt képzeltek el melléd. Meg tudom őket érteni.
Az ő országában valszeg szegénység, nyomor van. Ezért számára te egy főnyeremény vagy, hiszen hozzá képest gazgagnak túnhetsz számára. Ezért aztán ha már megkaparintott magának, de a kapcsolatotok nem sikerül, elég nehéz lesz lepattintani.
Aztán a vallás is egy komoly dolog. Ha netán muzulmán, akkor tényleg ne kezdj vele. Pláne, ha hithű, meggyőződéses.
Nehéz ezt megértetni, de hidd el, a szüleid jót akarnak neked. Hallgass rájuk. Legyen ez a néger fiú a jóbarátod, de ne több. A párod inkább legyen egy egyszerú, kedves, jólelkű magyar legény.
Tőlem is mindig azt kérdezték amikor a külföldi férjem hivatalos ügyeit, hogy "olyan csinos kislányka, miért nem talált magának magyar férjet?"
Legszívesebben visszakérdeztem volna, hogy kedves hölgyem, maga miért nem talált magának magasabbat/nem ilyen tohonya hájas tehenet/ocsmány kampós orrút? Hát mert csak... mert megismertem, és ő kellett, vele akartam élni.
Amúgy meg igen, voltak magyar pasijaim. Én mindig 2-3 gyereket szerettem volna. Az egyik magyar pasim kijelentette, hogy mindenki barom aki ebbe a világba szül, ő nem akar gyereket. A másik elmesélte, hogy minden reggel átmegy hozzá az anyukája a lakásába és megcsinálja neki a reggelijét. A harmadik folyton a volt barátnőjéről nyavalygott... Aztán találkoztam valakivel, akinek ugyanazok voltak a céljai mint nekem, jól éreztük magunkat és nem számított hogy piros, zöld vagy hupikék.
Egyébként magyar férjből is ki lehet fogni olyat, aki veri a feleségét, vagy éppen halálra éheztetni a gyerekével együtt (volt a híradóban az az elmebeteg - és ő magyar volt), szóval a magyar férj sem garancia a boldog életre.
"de szüleim meg testvérem azt mondja hogy nagyon vigyázzak vele, mert sok rosszat hallott a négerekről és hogy sokkal rosszabbak mint a cigányok.."
Nekem pont fordított a tapasztalatom.
Egyszer egy kanadai srác mesélte, hogy minden lánytanítványának felteszi a kérdést (csak kíváncsiságból), hogy kezdene-e fekete fiúval. 100 % azt válaszolta, hogy igen, ha kedves, szeret, van munkája, tiszta, ápolt stb. tehát ugyanazok a feltételek, mint egy magyar fiú esetében. Utána megkérdezte, hogy és cigánnyal? 100 % elutasítás volt a válasz, hogy szó sem lehet róla, volt aki azt mondta, hogy az apja meg is ölné érte.
Arra viszont senki se tér ki, hogy mi lesz ha majd megöregszünk. !00% az, hogy nem lesz támasza az illető "fekete". Neki más van a zsigereiben.
Szóval ezt ki lehet magyarázni minden irányba és lehet példákat is hozni ezret is. A lényeg: maradj a fajtádnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!