Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ennyire előítéletesek...

Miért ennyire előítéletesek az emberek a metállal szemben?

Figyelt kérdés

Mindenki akinek elmondom, hogy metalt hallgatok, úgy néz rám, mintha mindjárt le akarna locsolni szentelvízzel, mikor a kereszténységhez is kb annyi köze van az illetőnek, hogy megtartja a Karácsonyt. Mindenki azt hiszi, hogy ez a zene arról szól, hogy valaki artikulálatlanul üvölt, a metálosok sátánisták, otthon meg a sötét szobában feketemisét celebrálnak kecskevérrel, holott egyáltalán nem erről van szó.

Maga a zene pedig, hát, pl ennek itt:

http://www.youtube.com/watch?v=D0hRznmgLUo több tartalma van mind zeneileg, mind szövegileg mint a sok mainstream sztárocskának akiket valaki kihúz a totál ismeretlenségből egy összetákolt f*s számmal amiből van kismillió ugyanolyan, aztán éjjel-nappal nyomatja a rádióban, hogy már rosszul legyél tőle.

2010. dec. 16. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát,ott ahova én járok suliba én téritem az embereket és az a legmenőbb aki már volt 1 szigeten :D
2010. dec. 16. 19:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Az egész metal stílusnak több tartalma van mint az összes többinek együttvéve(tisztelet a kivételnek, ami számomra a jó rap, nem szeretem, de a szövegéért meghallgatom) Amit linkeltél na annál meg vannak azért igényesebb metal számok is amikben nem csak 3 akkordot fognak...
2010. dec. 16. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
De persze ízlés kérdése. Előző voltam.
2010. dec. 16. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Amit nagyon imádok, bár magyar az a Dalriada. Ezt még a nem metalos ismerősöm is szereti:

http://www.youtube.com/watch?v=ksbkj-dDpJw

2010. dec. 16. 19:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy vannak ennél sokkal összetettebb számok, sőt annyi olyan banda van aki már azt se tudja mit kezdjen iszonyatos progressziójában...

De most nehogy már ezen vesszünk össze. :D

2010. dec. 16. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Bocs:D Szóval teljesen igazad van. Ezért nem is fog elterjedni a médiában! Ugyanis az értelmes szövegű vagy valamit is mondó dalt nem találod meg olyan könnyen, nem rakják eléd! Ez a népbutítás. De az okos megtalálja magának a zenéit. Nekem mindkét tesóm diszkós volt...Egy tankcsapda szám volt amit véletlenül találtam a gépen:amire rájöttem, hogy jé, gitár alapú muzsika is létezik?( Pedig akkor már 2 éve gitároztam) Na hát jobb később, mint soha.
2010. dec. 16. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Öhm.. bocsi, 19:52-es, de egyáltalán ismered az Opeth-et ? Nem úgy néz ki.

Három akkordból a áll a Tankcsapda, de nem a Opeth.... még ilyet :O

AMúgy ez vicces, én is ezt tapasztalom. Megkérdezték tőlem, hogy milyen zenét hallgatok, mikor megmondtam, azt mondták, hogy nem nézik ki belőlem. Ezzel arra akartam célozni, hogy csendesebb vagyok, és ők a metált az értelmetlen ordítással meg húrtépkedéssel párosítják. Én meg megkérdeztem, hogy ezt hiszi-e róla ? Hát elég elkeserítő...

Tanárom is azzal jön, hogy egy lánynak nem való ilyen "durva, idegbeteg" zene.

Hát... én ezekre már nem válaszolok semmit, félek hogy a 2000. ismételgetés után vérszemet kapnék.

2010. dec. 17. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=EUUo9crSdf8

Ez a jó zene!(Nyugi nem vmi sz@r popp vagy repp)

2010. dec. 17. 14:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Jah ismerem a Northert köszi, de nem ez volt a kérdés...
2010. dec. 17. 15:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Én mondjuk inkább dallamosabb rockot hallgatok, de ezek szerint szerencsém van. Mindig hallom, hogy a rockerek, metálosok olyasmiről panaszkodnak, mint te, de nekem még ilyesmihez nem volt "szerencsém".
2014. jún. 9. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!