A core/ deathcore összeférhetetlen a black/death metallal?
Figyelt kérdés
Hogy látják a 2 stílus képviselői? Ha valaki mindkettőt szereti az elítélendő a stíluson belül?2010. márc. 19. 05:26
1/10 anonim válasza:
Ez jó kérdés, én szeretem mind2őt ma már. Régebben úgy voltam evvel, hogy csak deathmetal, a deathcore-t meg az egyébb core-kat eléggé, hogy is mondjam, szóval jellegtelenebbnek tartottam pl az igazi death metalhoz képest. Ma már több mindent meghallgatok és rájöttem, hogy sok core zenekar is lehet zeneileg, olyan szinten, mint valami nagyobb banda. Bár így belegondolva hasonlítgatni nincs értelme őket...
2/10 anonim válasza:
Én inkább Black/Death metalt hallgatok csak mert nekem ez az ízlésem olyan nincsen hogy fú ez nemjó mert ezt hallgatok.
3/10 anonim válasza:
Black-Death-Core keverékére ezt a zenekart ajánlom, szerintem nagyon állat :D
4/10 anonim válasza:
Olvasd a youtube-on pár deathmetalos arc hozzászólását deathcore klipekhez. Ki nem állhatják. Még a The Red Chord-ot is van aki leszólja, pedig sztem nagy ászok.
5/10 anonim válasza:
Én mindent gyűlölök, amiben ott a "core" szó. Szánalmas emberi mocsok, teljesen mindegy hogy fejen állva el tudják játszani a számaikat visszafelé, ha nincs benne mélység és tartalom. Egy üres szemét az összes. A Death Metal nagy részéről is ez a véleményem, ahol rövid hajjal, edzőcipőben ugrálnak meg bohóckodnak a teljesen átlagosnak kinéző arcok. A Death metal a kib.aszott halálról szól, nem a szociális problémákról meg a szánalmas szerelmi életükről.
6/10 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van,halál a pózerekre!!!!
8/10 anonim válasza:
Core zenék: Emós gyerekek megpróbálnak kemény zenét játszani. Ez a véleményem róluk. Szánalmasak.
9/10 anonim válasza:
Akk asszem szánalmas vagyok a kopasz fejemmel, edzőcipőmmel és a sima farmeremmel meg pólómmal :(, de nem baj én is fejlődök elhatároztam, hogy megnövesztem a hajamat és hosszú zsíros lesz, veszek acélbetkóst is és sörrel fogok zuhanyozni és cigivel fogat mosni, hogy trúúúú metálarc legyek a ti szemetekben :'(
10/10 valakiakitnemismersz válasza:
Utolsó büszke vagyok rád :) végre megjött az eszed :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!