Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja egy lány, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja egy lány, hogy szexelhetnéke van, hogyha utána áthívom és nem jön?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 00:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy szexelhetnéke van, de nem jösz be neki. Mit nem lehet ezen érteni? Meg mi ebben az annyira sértő?
2012. jún. 1. 00:26
 12/22 A kérdező kommentje:
jó mindegy, igaziból nem érdekel, csak kíváncsi voltam hátha vki tud vmi okosat mondani:D
2012. jún. 1. 00:27
 13/22 Johnny B. Goode ***** válasza:
Itt olyan emberek vannak (velem együtt), akik csak okosakat tudnak mondani :D
2012. jún. 1. 00:29
 14/22 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2012. jún. 1. 00:30
 15/22 A kérdező kommentje:
ebben biztos vagyok:D
2012. jún. 1. 00:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta volna hogy pizzaehetnéke van, és nemet mondott volna arra hogy áthívod magadhoz pizzázni, azon is kiakadtál volna?:D Ha azt mondanám valakinek pl neten hogy szexelhetnékem van, az nem feltétlen jelentené azt hogy pont vele:)
2012. jún. 1. 00:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyik lány ismerösömmel megjátszom ezt. Beszélgetés közben megmondom hogy "Jaj de jól lenne már egy jót dugni!", és ha ezen felkapja a vizet hogy "Hogy mondhatsz ilyet?" akkor majd megkérdezem hogy mi a baj? Ez csak egy kijelentés volt...

Egyébként az ábra szerintem az, hogy hiánya van de veled "csak barát" akar lenni, elmondja neked gondját baját, neked az a dolgod hogy hallgasd meg lelkizz vele, segits neki túljutni a problémáin aztán pedig húzd le magad a klotyón egy "köszi"-vel... Tudja jól minden nő hogy egy ilyen elszólásra a férfi hogy be tud lelkesülni, és mégis "nem értik" hogy ebben mi a sértő? Nem kellene húzni az ember agyát fölöslegesen, föleg ha a barátodnak vallja magát. Annyit akart csak tudni egyébként a leányzó hogy te megdugnád-e. Mivel kiderült hogy nagyon szivesen megtennéd, ezzel növelted egy kicsit az önbecsülését de semmi többet nem akar tőled.

2012. jún. 1. 00:42
 18/22 anonim ***** válasza:
Ennél rosszabb, amikor azt írja neten, hogy menjek át hozzá dugni, aztán meg lemondja hirtelen. :D
 19/22 anonim ***** válasza:
Vége lemaradt: csak valakinek el akarta mondani az állapotát, anélkül hogy megoldást vár rá. Ha csak úgy mondod valakinek hogy hú de éhes vagyok, akkor nem az jár a fejedben, hogy csinálj nekem valami kaját most azonnal, csak spontán közölsz egy tényt. Mi olyan érthetetlen ezen? Nem értem:D
 20/22 anonim ***** válasza:
lehet hogy az egyik spanodra viszket neki és azt várja hogy majd továbbadod neki a hirt
2012. jún. 1. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!