Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha egy lány puszival köszön egy fiúnak?
A puszi azért nem ugyan olyan gesztus mint a kézfogás.
Tegnap a haveroméknál voltam és a nővérével is találkoztam. Csodálkoztam hogy puszit adott köszönéskor mert alig ismerem, csak 2 szer láttam és egyszer beszéltem vele.
Ez jelent valami olyat hogy szimpatikus vagyok neki vagy hogy tetszek neki mint férfi? Tudom hogy nem akar tőlem semmit mert van barátja de attól függetlenül még gondolhatja vkiről h jóképű.
A lányok kinek adnak puszit??
Én igazából senkinek, esetleg annak aki szimpatikus vagy szép és ez egyáltalán nem azt jelenti hogy akarok tőle valamit.
A kérdésedre a választ meg is írtad a jellemzésedben.
Mivel a lány nővére a barátodnak, egy puszival tisztelte meg azt a személyt, aki a testvérével van jó kapcsolatban.
Persze nem mindenki köszön így, de ebből nem kell semmilyen következtetést levonni. Csupán egy gesztus, tisztelet, kedvesség volt a részéről, mert a testvére által te is része lettél az ismerősei körének.
"ha voltak többen is a társaságban akik ezt láthatták, akkor tuti,hogy csak agyjátszás volt."
Talán a szülei voltak még ott meg még egy haver de neki nem adott puszit. Ő is annyira ismeri a lányt mint én, talán még többet is beszélt vele mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!