Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás közben miért harapja meg erősen egy lány a pasi ajkát?
Mivel férfi vagyok, így csak fordítva tudok nyilatkozni: ha felfűt a szenvedély, legszívesebben megenném a csajt. Voltaképp miért csókolózunk, miért is csókolgatjuk a másikat? Ha ezt meg tudod válaszolni, ugyanezért harapunk, csak az egy nyersebb felfűtöttebb reakció.
Ha a hangsúly azon van, hogy "erősen", akkor lehet azért, mert ő is erősebben szereti, lehet poénból, vagy csak szimplán béna a csaj, és nem tudja, mi a jó.
Mert valami hülye filmben ezt látta?
Az ajkak elég érzékenyek nem lehet jó ha beleharapnak erősen...
'ha felfűt a szenvedély, legszívesebben megenném a csajt.'
vagyis a pasimat... :D amikor már nagyon nem bírok magammal akkor szoktam harapdálni, karmolni, stb...
meg persze tudom, hogy ez neki is tetszik :D
Mert nem tudja mi a jó!
Egyik volt barátom ha elsőre nem is, de sokszor úgy csókolt, hogy harapdálta az ajkam, szóltam neki, h ez kellemetlen már, de vhogy akkor is azt csinálta
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!