Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 év alatti fiatalok mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év alatti fiatalok mi a véleményetek erről az új törvényről?

Figyelt kérdés
hogy elvileg 10 óráig lehetünk kint este.és szülői felügyelettel tovább. és ha van egy ismerősöd aki betöltötte a 18 at avval nem lehetsz kint mert nem rokon. :O hát ez akkora egy hülyeség. 30 ezer körüli büntetésben részesítik a szüleidet. ( legalább is azt mondta nekünk a rendőr aki ezt közölte velünk)

2012. máj. 31. 17:44
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
nem olvastam. rendőr jött be sulinkba hogy felhívja a figyelmünket rá
2012. máj. 31. 22:03
 42/50 anonim ***** válasza:
bocsika.. hozzánk is rendőr jöttbe:)
2012. máj. 31. 22:07
 43/50 A kérdező kommentje:
hogy mennyi volt benne a kamu és az igaz azt én nemtudom.
2012. máj. 31. 22:07
 44/50 anonim ***** válasza:

jaj engem ez nagyon sokkolt át gondoltam hogy így most mi lesz össze omlik minden az egész univerzum világ vége lesz apokalipszis 18 év altiak lázadni fognak felkelések lesznek és még jön a világ vége kitörnek a vulkánok kiömlenek a folyok földcsuszamlások meteorittok ivóvíz készlet kifogy betörések

és mind ez azért mert 10utána a 18 év alattiak már nem tartózkodhatnak az utcán csak rokoni felügyelettel és ez engem nagyon megrázott

2012. máj. 31. 22:11
 45/50 anonim ***** válasza:
Enyhe iróniát érzek a soraidban, kedves utolsó válaszoló! De ha ironizálni akarsz, meg bagatellizálni a fiatalkorúak problémáit, akkor legalább tanuld meg használni az írásjeleket! Mert így ez a komment jó példa arra, hogy semmit nem jelent, ha valaki 18 éves, attól még ugyanúgy lehet egy kulturálatlan tuskó.
2012. máj. 31. 22:20
 46/50 anonim ***** válasza:

Hát minek használjam, az írásjeleket.

Túl messze vannak. :D

2012. máj. 31. 23:07
 47/50 anonim ***** válasza:
*?
2012. máj. 31. 23:08
 48/50 anonim ***** válasza:

Engem maga az elv háborít fel. Azt hiszik ilyen ürüggyel kicsalhatják a pénzt a családoktól. Valóban a gyerek érdekeit akarnák akkor azt is megtehetnék, hogy pl. hazaviszik INGYEN a rendőrök, de kell a feneketlen bendőnek a szaros 30 ezer... Van olyan fiatal is aki csak sétálgatni szeret este és pl. sült gesztenyét venni az éjszakai árusoktól amikor hosszabbak az éjszakák.

Mintha berúgni nem lehetne este 10 előtt...

2012. jún. 1. 13:39
 49/50 anonim ***** válasza:

Én olyan törvényt javaslok, hogy egyszerűen szarják le a 18 év alatti lerészegedett, túladagolt gyökereket, ha meghal egy kettő a családból/baráti társaságból akkor a többi is tanult aki meg megpusztult az meg ő kereste a végzetét, kap állami temetést.

Sajnos a 92es év után született gyerekek 95%a gyökér, sajnálom rájuk bízni ezt az országot, és évről évre egyre rosszabb lesz,

2012. jún. 1. 18:28
 50/50 anonim válasza:
Nem tudom miért kell szidni a gyerekeket nem mindenki holt részeg ahogy ti mondjátok igaz én már elmúltam 18 de akkor is én vissza emlékszem soha nem volt ilyen hogy részeg lettem volna pedig ugyan úgy elmentem bulizni a barátokkal és szerintem hülyeség ez a törvény 16 -nak kéne lenni a kórhatárnak gondoljatok már bele egy 17 éves majdnem csak hogy felnőt és ti mit csináltatok anno ne mondjátok már hogy nem voltatok bulizni !!
2012. jún. 4. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!