Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év alatti fiatalok mi a véleményetek erről az új törvényről?
jaj engem ez nagyon sokkolt át gondoltam hogy így most mi lesz össze omlik minden az egész univerzum világ vége lesz apokalipszis 18 év altiak lázadni fognak felkelések lesznek és még jön a világ vége kitörnek a vulkánok kiömlenek a folyok földcsuszamlások meteorittok ivóvíz készlet kifogy betörések
és mind ez azért mert 10utána a 18 év alattiak már nem tartózkodhatnak az utcán csak rokoni felügyelettel és ez engem nagyon megrázott
Hát minek használjam, az írásjeleket.
Túl messze vannak. :D
Engem maga az elv háborít fel. Azt hiszik ilyen ürüggyel kicsalhatják a pénzt a családoktól. Valóban a gyerek érdekeit akarnák akkor azt is megtehetnék, hogy pl. hazaviszik INGYEN a rendőrök, de kell a feneketlen bendőnek a szaros 30 ezer... Van olyan fiatal is aki csak sétálgatni szeret este és pl. sült gesztenyét venni az éjszakai árusoktól amikor hosszabbak az éjszakák.
Mintha berúgni nem lehetne este 10 előtt...
Én olyan törvényt javaslok, hogy egyszerűen szarják le a 18 év alatti lerészegedett, túladagolt gyökereket, ha meghal egy kettő a családból/baráti társaságból akkor a többi is tanult aki meg megpusztult az meg ő kereste a végzetét, kap állami temetést.
Sajnos a 92es év után született gyerekek 95%a gyökér, sajnálom rájuk bízni ezt az országot, és évről évre egyre rosszabb lesz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!