Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év alatti fiatalok mi a véleményetek erről az új törvényről?
NAGYON HELYES!!!!!
VÉGRE EZ A VIKTOR GYEREK IS CSINÁL VALAMI ÉRTELMESET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondjuk nem mindenki viselkedik úgy, ahogy leírjátok.
Valahol jogos, mondjuk én ezt a törvény mondjuk 16 éven aluliakra hoztam volna. Én 16 vagyok, szeretek este sétálni menni, akár egyedül, akár barátokkal.
Hát,ha most 18alatti lennék kiakasztana ez..
De mivel 20vagyok és olyan helyre járok(sima kis beülős hely,nem diszkó)ahová amúgy se engednek be 18alattit engem nem zavar.:D
Nah nah :D Azzé 10 után olyan sok legális dolgot nem nagyon lehet csinálni 18 éven aluliaknak... érdekes, ha mindenki csak sétálgat meg a szomszéddal beszélget, akkor minek hozzák be ezt a törvényt?
Azokat meg úgy utálom, amikor vki feltűnésképpen a Szerelem, sex kategóriába nyitja az "ehez semmi köze nincs" topikot, és azzal bújik ki belőle, h máshol nem válaszolnak, és akkor???
Meg a másik, mit keresel te itt egyáltalán, ha nem vagy 18?????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!