Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 év alatti fiatalok mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év alatti fiatalok mi a véleményetek erről az új törvényről?

Figyelt kérdés
hogy elvileg 10 óráig lehetünk kint este.és szülői felügyelettel tovább. és ha van egy ismerősöd aki betöltötte a 18 at avval nem lehetsz kint mert nem rokon. :O hát ez akkora egy hülyeség. 30 ezer körüli büntetésben részesítik a szüleidet. ( legalább is azt mondta nekünk a rendőr aki ezt közölte velünk)

2012. máj. 31. 17:44
1 2 3 4 5
 11/50 anonim válasza:
falusi vagyok it nemerdekli a rendoroket :P
2012. máj. 31. 17:51
 12/50 anonim ***** válasza:
57%

NAGYON HELYES!!!!!

VÉGRE EZ A VIKTOR GYEREK IS CSINÁL VALAMI ÉRTELMESET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13/50 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem mindenki viselkedik úgy, ahogy leírjátok.

Valahol jogos, mondjuk én ezt a törvény mondjuk 16 éven aluliakra hoztam volna. Én 16 vagyok, szeretek este sétálni menni, akár egyedül, akár barátokkal.

14/50 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
60%
14 év alatt még érthető lenne...
2012. máj. 31. 17:53
 15/50 anonim ***** válasza:
63%
Jól van, mi háborított fel ennyire, kedves gyermekem mond? Mit szoktál 10 után csinálni az utcán, ami ennyire fog hiányozni, hogy nem bírsz vele várni még pár évet?
2012. máj. 31. 17:54
 16/50 A kérdező kommentje:
én is falusi vagyok. de itt eléggé nézik. pedig nem történnek olyan dolgok ami miatt nem maradhatnánk ki. nem iszok nem cigizek egyszerűen jóérzés kint lenni főleg ilyenkor amikor jó idő van és este van. na meg ha valakinél ottvagy sokáig onnan haza is kell jönni. utolsó busz is 22:45 re ér be.
 17/50 anonim ***** válasza:
79%
#8: kulturáltabb országban betartják a törvényt a kocsmák és az italáruldák, így 18/21 év alatt nem sok esélyed van piát vételezni.
 18/50 anonim ***** válasza:

Hát,ha most 18alatti lennék kiakasztana ez..

De mivel 20vagyok és olyan helyre járok(sima kis beülős hely,nem diszkó)ahová amúgy se engednek be 18alattit engem nem zavar.:D

19/50 A kérdező kommentje:
elhiszed hogy kiszolgálnak cigivel vagy alkohollal ha bemész a kocsmába pl. nem azt fogják nézni hány éves vagy mert neki a bevétel a lényeg.
2012. máj. 31. 17:56
 20/50 anonim ***** válasza:
64%

Nah nah :D Azzé 10 után olyan sok legális dolgot nem nagyon lehet csinálni 18 éven aluliaknak... érdekes, ha mindenki csak sétálgat meg a szomszéddal beszélget, akkor minek hozzák be ezt a törvényt?

Azokat meg úgy utálom, amikor vki feltűnésképpen a Szerelem, sex kategóriába nyitja az "ehez semmi köze nincs" topikot, és azzal bújik ki belőle, h máshol nem válaszolnak, és akkor???

Meg a másik, mit keresel te itt egyáltalán, ha nem vagy 18?????????????

2012. máj. 31. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!