Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 év alatti fiatalok mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év alatti fiatalok mi a véleményetek erről az új törvényről?

Figyelt kérdés
hogy elvileg 10 óráig lehetünk kint este.és szülői felügyelettel tovább. és ha van egy ismerősöd aki betöltötte a 18 at avval nem lehetsz kint mert nem rokon. :O hát ez akkora egy hülyeség. 30 ezer körüli büntetésben részesítik a szüleidet. ( legalább is azt mondta nekünk a rendőr aki ezt közölte velünk)

2012. máj. 31. 17:44
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

30asnak teljesen igaza van..

15L

2012. máj. 31. 19:21
 32/50 A kérdező kommentje:
most ha van veled egy felnőtt személy akkor se lehetnél kint hát ez benne a legdurvább. nem majd egy 16 éves az annyával jár mindenhova. : O
2012. máj. 31. 19:46
 33/50 anonim ***** válasza:
Igen, van igazság abban, amit a 30-as ír, DE! Most már át estünk a ló túloldalára. Nézd, valóban meg kell tapasztalni dolgokat, de az már messze nem a tapasztalás kategóriában van, hogy drogoznak, mértéktelenül isznak. Nem azt mondom, hogy ez a megoldás (hogy 10 után otthon kell lenni) de talán jobb, ha 10 után otthon ülnek, és nem tapasztalnak, minthogy drogoznak, részegen fetrengenek.
2012. máj. 31. 19:56
 34/50 anonim ***** válasza:
75%

Egy a baj ezzel a törvénnyel: Rohadtul nem oldja meg a fiatalokkal kapcsolatos problémákat, amik mélyebben gyökereznek a társadalomban - ergo teljesen felesleges. Taps a kormánynak és a struccpolitikának!

22/L

2012. máj. 31. 19:57
 35/50 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes! Viktor királyunk végre tesz valami hasznosat is...
2012. máj. 31. 20:03
 36/50 A kérdező kommentje:
ha akarnak drogozni otthon is tudnak. nem muszály hogy az utcán legyenek és a pia is. ugyhogy ezért nem értem. meg buli is megoldható házibulivan és akkor onnan nem mész haza este hanem ottalszol.
2012. máj. 31. 20:09
 37/50 anonim ***** válasza:
de linkeld már be ezt a törvényt ahol olvastad.
2012. máj. 31. 20:46
 38/50 anonim ***** válasza:

Bár én úgy tudom, hogy ilyen törvény még nincs, csak tervezték, hülyeségnek tartom. És elég érdekesek itt a kommentek.

Mi magyarok mindent a lehető leghülyébb módon akarunk megoldani. Valaki látott pár 18 éven aluli huligánt éjszaka? Hát akkor a megoldás a 18 éven aluliak teljes éjszakai életének tiltása! Nem ám az, hogy a trafizgató meg minden apróságért b*szogató rendőröket ráállítsák ennek a felszámolására! Meg nem lenne hülyeség egy kicsit felülvizsgálni a közoktatási rendszert, mert az való igaz, hogy egyre fiatalabbak csinálnak egyre nagyobb hülyeségeket. Csak ugye ez nem is fog elmúlni 18 éves korra!

Bizonyos budapesti kerületekben él egy rendelet, miszerint 22 és 6 óra között nem lehet eladni alkoholos italokat. Ennek sincs az ég világon semmi értelme. Nem az alkohol fogja bontani a rendet, hanem aki megissza, és csak azok, akik amúgy is hajlamosak rá. Azokat kellene elkapni. Arról nem is beszélve, hogy aki be akar b*szni, majd megveszi korábban a piát.

A kiskorúak alkoholfogyasztása is... Kulturáltabb országokban 16 éves kortól már lehet venni alacsonyabb alkoholtartalmú italokat. Érdekes módon ezekben az országokban fele annyi gond sincs a bűnözőkkel, szabálysértőkkel. De hát majd biztos a nagy Magyarország oldja meg a problémát a teljesen egyedi módszereivel.

A droghasználat is egész Európában már egyre kisebb büntetéssel jár, de mi bekeményítünk. Mert az 1-2 szál füves cigit elszívó Pistikének börtönben van ám a helye. Olyan börtönben, ahol gyilkosok meg rablók ülnek (közben épp a gyilkosságért kapható maximális szabadságvesztést akarják csökkenteni). Pont ugyanaz a kategória!

21 éves vagyok, nem egy lázadó kamasz, és nekem egyébként soha nem volt ilyen gondom, mert mindig sikerült megkerülni a szabályokat. Talán ez is egy hatalmas gond, hiszen ha valakinek már 18 éves koráig ennyi szabályt kell megkerülnie, akkor lehet, hogy egészen beleszokik, és teljesen visszafelé fog elsülni a dolog.

Mindenesetre már hozzászoktunk, hogy az elmúlt jó pár évben mindenki a fiatalokkal akart kib*szni. És akkor a legjobb, amikor itt a GYK-n olyan emberek mondják meg a tutit, akiknek fingjuk sincs arról, hogy is mennek ezek a dolgok a valóságban.

2012. máj. 31. 21:20
 39/50 anonim ***** válasza:
33-as ! a harmincas vagyok ... Ha drogozni akarnak 10 előtt is megtudják tenni :) Szerintem ez nem ezen múlik :S
2012. máj. 31. 21:26
 40/50 anonim ***** válasza:
én is azért kérem hogy valaki linkelje már be hogy hol él ez a rendelet? mert nem vezették még be, csak szeretnék. De itt mindenki nagyon okos
2012. máj. 31. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!