Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 év alatti fiatalok mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év alatti fiatalok mi a véleményetek erről az új törvényről?

Figyelt kérdés
hogy elvileg 10 óráig lehetünk kint este.és szülői felügyelettel tovább. és ha van egy ismerősöd aki betöltötte a 18 at avval nem lehetsz kint mert nem rokon. :O hát ez akkora egy hülyeség. 30 ezer körüli büntetésben részesítik a szüleidet. ( legalább is azt mondta nekünk a rendőr aki ezt közölte velünk)

2012. máj. 31. 17:44
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
én 8 óráról tudok:D:D:D..
2012. máj. 31. 18:03
 22/50 A kérdező kommentje:
az a 2 év nagyon sokat oszt.
2012. máj. 31. 18:03
 23/50 A kérdező kommentje:
pedig 10, most jöhet avval hogy haza visz szüleimnek mert nagyon nem fog érdekelni. meg a bulizás is hogy oldható meg. ha lap 10 kor kezdődik.
2012. máj. 31. 18:06
 24/50 anonim válasza:
Én annak idején örültem, ha anyám legalább 9ig kiengedett.(hétvégén, nyári szünetben is!!) 18 éves koromban meg nagy nehezen megengedte, hogy este 11ig kint legyek. Akkor is csak azért, mert egy barátomnak akkor ment a busza a szomszédos faluba ahol lakott. Rátok férne a fenyítés. Tisztelet a kivételnek.
2012. máj. 31. 18:08
 25/50 anonim ***** válasza:
Azt remélik, ha 10 előtt haza mész, meg tanulsz normálisan fogalmazni, és elfelejted ezt a bicskanyitogató stílust:"többi témába nagyon válaszoltak volna de nemazért". Istenem szegénykém, nem tudsz majd bulizni? Háááááát! Ez felháborító! Bulizz úgy, hogy este 10-re hazaérj. Én is s.eggfej voltam kamaszkoromban, ettől függetlenül idegesítenek ezek a kis tacskók, akik azt hiszik, hogy övék a világ.
2012. máj. 31. 18:15
 26/50 anonim ***** válasza:
80%

én támogatom, de az aki itt sír, valszeg attól fél, hogy nem lehet segg részeg egy kocsmában éjfélkor.

És nem aludhat egy árokban, vagy buszmegállóban :-)

Végre egy használtahó törvény, csak senki sem fogja betartatni.

2012. máj. 31. 18:33
 27/50 anonim ***** válasza:
22/f
2012. máj. 31. 18:34
 28/50 anonim ***** válasza:
linkeld már be ezt a törvényt
2012. máj. 31. 18:46
 29/50 jin ***** válasza:
Este a legjobb!
2012. máj. 31. 18:47
 30/50 anonim válasza:

hétről hétre csak nő a 18 év alattiak száma a toxikológián... Nem feltétlen csak alkohol miatt viszik be őket...Ebből a szempontból abszolút érthető a törvény.

Én is kiszoktam járni hétvégente haverokkal inni, de tudnia kéne pár embernek hol a határ. Szerintem ez hozzá tartozik a fiatalsághoz. 15F

2012. máj. 31. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!