Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfinek tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek tetszik egy nő, akkor biztosan megpróbálja megszerezni vagy előfordulhat, hogy inkább mással jön össze? Létezik olyan, hogy egy férfi túl gyáva, hogy összejöjjön egy nővel és inkább a könnyebb prédára megy?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 23:10
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
azért nem fejtettem ki jobban a körülményeket, mert nem egyszer fordult elő hasonló helyzet velem és mindenhol mások voltak a körülmények, ezért próbáltam általánosságban megfogalmazni a kérdést. próbálom jobban megérteni ezeket a helyzeteket, hátha a jövőben tudnék változtatni a viselkedésemen, hogy számomra kedvezően alakuljanak a dolgok. rengeteget segítettetek nekem! köszönöm! sajnos (vagy nem sajnos) ezen a téren kissé "maradi" vagyok, szeretem ha nekem udvarol egy srác és nem én neki. férfiasnak találom, ha odajön és ő kezdeményez. persze én is próbálok vele beszélgetést kezdeményezni vagy esetleg szemezni. de nagyon nehéz dolgom van. sajnos én vagyok az a lány, aki egy tíz fős fiútársaság közepén ül és aktívan beszélget. valószínűleg ez lehet rémisztő vagy nem tudom.
2012. máj. 30. 23:48
 22/30 anonim ***** válasza:
18%

he te asszony te egy degenerált vagy teljesen nem normális azt se tudod mit akarsz eleinte normálisan válaszoltam de már felhúztad az agyad

ha meg olyan menő csaj vagy akkor nem csoda hogy megilyed a fiú, ha azt akarod hogy össze jöjjetek akkor mond el neki az érzéseidet!!!

2012. máj. 30. 23:55
 23/30 A kérdező kommentje:
dehogy vagyok menő, csak túl sokat beszélek:)
2012. máj. 30. 23:57
 24/30 anonim ***** válasza:
nah akkor nagydumás vagy egy fiú szemében ugyanaz
2012. máj. 30. 23:59
 25/30 A kérdező kommentje:
hát sajnos állandóan jár a szám, nem nagyon tudok ezen változtatni :(
2012. máj. 31. 00:01
 26/30 anonim ***** válasza:
ezt én is észrevettem :)
2012. máj. 31. 00:02
 27/30 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni... De a gyávaság a fiúkra jellemző. A férfi attól (is) férfi, hogy legyőzi a félelmeit.

(Én is voltam fiú, de felnőttem.)

Hány éves vagy?

2012. máj. 31. 01:53
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

A #18-as (hosszú) válaszoló vagyok.

Az nem baj, ha beszédes vagy, sőt sokkal jobb, mintha csak ülnél és néznél ki a fejedből és csak akkor löksz pár 2-3 szavas mondatot, ha kérdeznek.

Az se baj, ha elvárod, hogy a srác tegye meg az 1. lépést (de egy kis szemezéssel vagy mosollyal "segíthetsz" neki).

Úgy viszont kb. 0,0001%, hogy egy hapsi be fog próbálkozni nálad, ha egy 10 fős fiúbanda közepén ülsz és közben lököd nekik a sódert. Eleve ha belegondolsz a szituációba, akkor világos lenne számodra, hogy lehetetlen így kezdeményezni. Már a megszólítás is necces, mert szegény hapsi vagy félbeszakít, vagy pedig áll a banda szélén, mint f@sz a lagziban és vár, hogy végre a mondandót végére érj és közben pedig 11-en néznek rá furcsán, hogy "mit akar itt ez a szerencsétlen". Utána pedig rajtad kívül még illene bemutatkoznia még 10 hapsinak, különben mekkora bunkónak tartanák. És ezután még valahogy kötetlenül el kellene beszélgetnie veled, miközben 10 fős vadidegen közönség figyel, akik ráadásul nem is örülnek annak, hogy a "tárasaság közepét" próbálják kivonni a társaságból. Mellesleg, azt se hiszem, hogy te is felszabadultan flörtölgetnél egy odaült idegennel, miközben 10 ismerősöd bámul. Elég életszerűtlen a szitu. Ráadásul, gondolj csak bele, hogy mennyire kiábrándító lenne neked is, ha kiszúrnál valahol egy neked nagyon tetsző férfit, majd az leül egy 10 fős csajbandához és elkezd velük jópofizni és még arra se vennél mérget, hogy valamelyik mellette ülő nem a barátnője... Na, ez fordítva is működik.

Arra se várj, hogy a bandából be fog próbálkozni valaki, mert egyrészt "házi nyúlra nem lövünk", másrészt pedig akkor gondolom, hogy még évekig fogják emlegetni a "haverok". Amúgy is gondolom, hogy már inkább a "barát-zónában" vannak a csoport tagjai, vagyis nem sok esélyük lenne.

Rövidre zárva, ha hapsit akarsz fogni, akkor a barátnőkkel mozdulj ki, mint ahogy minden "normális" lány csinálja, különben magadra vess.

2012. máj. 31. 10:31
 29/30 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok választ! érdekes és elgondolkodtató dolgokat írtatok. meglepődtem, hogy ennyi különböző vélemény van ebben a témában. igyekszem majd kipróbálni egy-két tanácsot, hátha több sikerrel járok. egyébként 24 éves vagyok. szoktam a barátnőimmel is különböző helyekre mászkálni, nem csak a fiútársaság közepén ülök, csak ugye akkor meg állítólag az a gond, hogy sok a lány körülöttem. legalábbis volt olyan férfi ismerősöm, aki ezt kifogásolta. sajnos nem tudom, hogy mi a megoldás, de hiszem, hogy próbálkozni kell (és ha érdemes, akkor változtatni)és bízni a vakszerencsében:)én is úgy gondolom, hogy egy férfi igenis küzdje le a félelmét és lépjen, de emellett a lánynak egyértelmű (de nem nyomulós) jeleket kell küldenie. fogalmam sincs, hogy miért alakult úgy, hogy a manapság a féfiak és a nők nem értik a jeleket és piszkosul félnek a másik nemtől. tényleg köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 31. 16:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Én annál a csajnál akarok jó lenni,aki bejön nekem.Meg is lepődtem a válaszokon.Egy ismeretlen lányhoz a legjobb odamenni,mert 0ról megszerettethetem magam vele valamilyen szinten,egy kis figyelmességgel,egy kis kedvességgel,és egy kis humorérzékkel :) És igen,én egy ideig túl gyáva voltam,hogy ne merjek odamenni,de rájöttem,hogy sokkal többet nyerhetek(esetleg egy kapcsolatot,barátnőt),mint amennyit veszthetek vele.
2012. aug. 29. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!