Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy lány idősebb fiúkkal szeret lógni/barátkozni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert a kortársai valószinüleg éretlenek hozzá, ezért idösebbekkel barátkozik.
2012. máj. 30. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Érettnek hiszi magát ahhoz hogy 100an megdugják és eme rituálé során beálljon a r*bancok végtelen sorába
2012. máj. 30. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
mert szerinte a kortársai éretlenek. az idősebbek meg pont rájuk vadásznak
2012. máj. 30. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
vagy ők vannak vele egy értelmi szinten vagy csak ki van éhezve a f------ra
2012. máj. 30. 21:37
 5/8 mogul ***** válasza:
én lány vagyok és ahogy eggyesek irták egyáltalán nem vagyok kiéhezve a faszra..:P4 éve tetszik egy nálam 3 és fél évvel idősebb fiú mert a velem egyidősek megjátszák magukat éretlenek stb.
2012. máj. 30. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert érettebbnek GONDOLJA magát a kortársainál.

Egy kis apakomplexus is bejátszhat egynéhánynál.

2012. máj. 31. 02:15
 7/8 quetzalcoatl ***** válasza:
61%
Ha a srác 3 évvel idősebb nálad, az szinte egykorú veled. Kb. az a normális korkülönbség. Általában nálam 1-2 évvel fiatalabb barátnőim voltak. Meg srácoknál necces. Mondjuk egy 24 éves srác ha 24-26 éves barátnője van, bármikor megkaphatja a házasság - család témát, amitől jogosan megijedne stb. Ezért inkább korban lejjebb keres, ha csak barátnő kell neki. Ez szerintem válasz a kérdésedre is részben.
2012. jún. 1. 16:51
 8/8 anonim válasza:
és is idősebb fiúkkavl vagyok jóba... és nem akarok tőlük semmi "olyat" 13 vagyok és 17éves fiú "LEGJOBB" barátom és csak barátok vagyunk egyszerűen velük érzem jól magam ennyi és szerintem ezt más is ezért csinálja
2012. szept. 14. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!