Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számít nálatok az valamit, ha egy 5-6 évvel idősebb lány megnéz titeket? Megijedtek tőle, vagy örültök neki? Lent.
Figyelt kérdés
Már többször szemeztem egy bizonyos sráccal (láthatóan fiatalabb nálam pár évvel), visszanézett ő is, elég sokáig fenntartottuk a szemkontaktust, egy picit próbáltam rámosolyogni, de ő végig annyira komolyan nézett majd elkapta a fejét és már nem nézett többet rám. Miért csináltok ilyet fiúk?2012. márc. 20. 18:21
1/7 anonim válasza:
Nagyon is sokat számit, és olyankor nagyon gyakran a szexuálisan tapasztaltabb és érettebb vágyálmot látják. Kegyetlen játék ez részedröl, hacsak nem akarod be is teljesiteni ezt az élmot!
2/7 anonim válasza:
velem is volt ilyen,én nem tudtam,hogy mit akar a csaj és én sem mosolyogtam vissza,mert azt hittem,hogy csak játszik velem,beszélj vele :)
20F
3/7 A kérdező kommentje:
És az mennyire gáz, vagy minek is mondjam, hogyha ez a tapasztaltnak tűnő lány még nagyon is tapasztalatlan? Lehet, hogy még annyi élménye sem volt még, mint nektek fiatalabb fiúknak.
2012. márc. 20. 18:54
4/7 anonim válasza:
attol fugg hogyan mosolypgtal ra es o mit erez irantad. semmi baj nincs azzal ha egy idosebb lany felvallalja a vonzalmat, csak jopar srac nem erzi ugy hogy FERFI tud lenni egy idosebb, tapasztaltabb no mellett. szoval itt inkabb a kisebbrendusegi erzesek jonnek be a kepbe, errol te nem tehetsz.
6/7 anonim válasza:
ez sok mindentől függhet, de hol történt ez,ha szabad érdeklődni, zárt térben?
7/7 anonim válasza:
Azért, mert elkapta a fejét, ne csüggedj! Keresd a tekintetét. Ha pedig tartotta a szemkontaktust, az nem jelent rosszat, sőt... Én például most ismerkedek egy nálam 6 évvel idősebb lánnyal és nagyon bírom! a kiindulópont a pillantások voltak... (most leszek 20) A szemkontaktus egyfajta szexuális kapcsolat. Valószínüleg elsőre nem úgy fog menni, ahogy azt elképzelted. Ennek függvényében talán jobban számít, mintha közvetlenül beszélgetnél vele. Hajrá! ;) Ha valamit félreértettem, akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!