Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb lányba vagyok szerelmes, mit tegyek?
Lány vagyok... és szerelmes vagyok egy másik lányba. Az interneten ismertem meg, egyfajta szerepjátékon. Lassan 1 éve a legjobb barátnőm és nagyon közel állunk egymáshoz. Velem szokta megbeszélni a szerelmi dolgait, minden nap beszélgetünk legalább 2 órát.
Pár hónapja szerelmes volt egy lányba, nem is kicsit. Ezért gondolom, hogy talán lehetne több is...
De! Van 2 hatalmas probléma ezzel.;
1: Nagyon messze lakik tőlem. Tudom, tudom, a szerelem mindent legyőz.
2: Én 14, ő pedig 18.
Wowozol csajszi? wowozol? :D
Am meg, a távkapcsolatok bukásra vannak ítélve. + Lehet nem ÚÚÚGY tekint rád, hanem te vagy neki a lelki társa. Van ilyen.
Ne kokculj sokat, mert berohad az agyad. De ha már kockulsz, csakis alli. Na pacsi. :D
Utolsó kommentelő: Nem, nem wowozok. :"D
Megpróbálom felfogni úgy a dolgot, hogy egy fellángolás. Ilyenkor gyakori, nem? :) Hátha.
Nos, valószínűleg az. De mondom, csak VALÓSZÍNŰLEG. Elvileg ezen majdnem minden lány átesik. ELVILEG, hát nem tudom. Én már 10 éves koromban is tudtam, hogy a lányok is érdekelnek, aztán nem is nagyon változtam meg így 20 éves koromra se.
Mindenesetre a távkapcsolat szerintem nem kifizetődő, meg nem is életképes. Szerintem. Van akinek bejön, de nem valószínű, hogy sokáig tart.
Sohasem tartottam furcsának, vagy más egyébnek, hogy egy lány egy lánnyal van együtt... sőt.
Mindig elfog a féltékenység, amikor másnak mondja, hogy szeretlek, még ha nem is ÚGY érti. És mindig vele akarok lenni. :|
Sajnálom szegényt, hogy sikerült egy ilyen kis "nyomoroncot" magába habarítania :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!