Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam 1 évvel idősebb fiúba. Felettem jár a gimibe. Azt se tudja, hogy létezem. Mit tegyek?
Ő 12.-es én 11.-es. Együtt voltunk egyszer versmondón. Azóta érzem ezt a rajongást iránta. Ám, hogy idén elballag, ez szerelemmé fokozódott a részemről. Néha, ha találkozunk a suli folyosóján, rám néz, én pedig rámosolygok. Néha visszamosolyog. Valamit tennem kellene, de félek, hogy kicukkolnak az osztálytársai. Ritka nagy barmok. Tipikus negyedikesek. Mit tegyek? Kétségbeesett vagyok. Egyre fogy az időm :(
16/L
Hallgass zenét:)
Olyanba vagy szerelmes, aki nem is ismersz és még az is zavar, hogy néhány gyökér kinevet.
"Valamit tennem kellene, de félek, hogy kicukkolnak az osztálytársai. Ritka nagy barmok." Na ezzel egyáltalán ne foglalkozz. Nem érnek ezek az idióták annyit.
A fiúnak pedig, ha személyesen nem mered megszólítani, írj.
De ha egyszer balf*sz vagy... Milyen tanácsot vársz?
Menj oda hozzá, mondd meg neki mi a szitu, azt vagy lesz valami vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!