Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy nálam egy évvel idösebb lányba de?
Figyelt kérdés
Ö nem szeret csak kösszönö viszonyban vagyunk.Szerintem jót tenne ha több dolgot csínálnánk együtt. Ö sportos lány én lazíto fiú.lehet hogy sok helyesírás van ebben a dologban.És nem várok olyan válaszokat hogy 13 évesen ne legyek szerelmes ez a 21.század.napközi lesz jövö héten ott lehet focizni mit nem tudok.sétálhatni a haverokkal az udvaron megkappni az uzsonát mit nem szeretek.De mit csínáljak az a lánynál már voltak bunkó emberek.Az unoka téstvéreit ki nem állhatom mert tisztára tahók.Ti mit tennétek helyembe?2012. márc. 10. 20:10
1/8 anonim válasza:
Annyira kesze-kuszán fogalmaztál hogy az első soron kívül nem lehet érteni...
2/8 anonim válasza:
hát figyelgetném szemkontaktust felvenni vele... vagy oda menni beszélgetni vele! attól hogy a rokonai tahók ő még lehet normális! :D nem az a lényeg hogy unoka tesóit szereted vagy sem!:D nem ők a kiszemeltjeid hanem a lány! teljesen mindegy hogy mennyivel idősebb ha vagy olyan érett hozzá! a facebook-on is fel lehet vele venni a kapcsolatot de az mégse olyan! de hajrá! ;)
3/8 A kérdező kommentje:
facebookrol letíltott a rosszabik korszakamon estem túl.
2012. márc. 10. 20:20
5/8 A kérdező kommentje:
Az lenni véletlenül se lenni ukrán határ mellete. :D
Amugy magyar vagyok inkább Ausztria közelében vagyok és jól beszélem a magyart.
2012. márc. 10. 20:34
7/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a fiatalabb fiúkat gyakran kikosarazzák az idősebb lányok. DE! Nem biztos ez az ő esetében. Csak add magadat, és ne legyél gyerekes előtte. Legyél vele szemben figyelmes és udvarias, ez sokaknak bejön. Próbálj a közelében lenni, közeledni felé. Csak valami a beszélgetésre rávezető témával. Például, mint említetted az uzsonnát, ha épp adják, odaviszed neki, vagy valami hasonló. Próbálj a kedvében járni, és sikerrel járhatsz! :)
15L
8/8 Szpirit válasza:
Szerintem ha egy párkapcsolatban az eggyik rokonsága hátráltat az eleve vagy sok vita vagy kb egy év kapcsolat és ennyi. Sajnos jó bérgyilkost nem tudok ajánlani .Bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!