Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egy fiúnak majdnem minden nap feláll?

Figyelt kérdés
Elöre is köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 30. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
há még jó, sőt naponta többször is. :)27/L
2009. jún. 30. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a nem normális, ha nem! A kérdés helyesen így szól: Az normális, ha egy fiúnak majdnem minden percben feláll?
2009. jún. 30. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális,minden fiú így van ezzel. Az lenne a baj ha nem állna fel :D
2009. jún. 30. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2009. jún. 30. 17:37
 5/9 anonim válasza:
100%
Teljesen normális. Asszem az ilyen kérdésekre mondják, hogy majd ha nagyobb leszel megtudod :D
2009. jún. 30. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
olvastam vhol még régebben hogy egy fiunak átlag napi 20-szor is felállhat...(nem irtam el)...és főként éjszaka áll fel nekik nagyon sokszor
2009. jún. 30. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Totál normális nekem általában szex után se akar csihadni :)
2009. jún. 30. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
nem normális, hanem JÓHOGY, örülj neki, hogy nem vagy impotens, de majd úgyis rájösz:D és majd szívsz amikor a reggeli merevedés matek órán szívja az agyadat :)
2009. jún. 30. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
én ugy olvastam h naponta 9-szer történik meg a psikkal, de ugy h nem izgulnak fel semmire csak feláll. Jah de hozzá teszem a nagy része alvás közben történik:D
2009. jún. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!