Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a nő? Másfél éve majdnem összejöttünk, azóta boldognak mondható párkapcsolatban élünk mindketten. Megegyeztünk, nem keressük egymást, erre befizetett szilveszterre minket is egy étterembe!
Nagyon egyszeru, ne menjetek el a befizetett etterembe, mashol szilveszterezzel a boldog partnerodddal! Ne engedd tonkremenni a kapcsolatodat!
Nem ertem, ha boldognak mondhato parkapcsolatban elsz, akkor miert kerdes ez, vagy ugy gondoltad, hogy elmentek szilveszterezni? Nagy hiba lenne, mert csak problema lenne belole!
Akkor inkabb dobd a partnerodat, es jojj ossze a novel, aki meghivott! Igy egyszerubb lenne.
Azért kérdés, mert utálok embereket visszautasítani, megsérteni, de nem igazán tudom, hogy lehet itt "senkitmegnemsérteni":)
A párja az egyik legjobb barátom, hogy jönnék össze a csajjal, ne írjál hülyeséget légyszi!!!
Miert vagy felhaborodva a valaszon? Egyertelmu, hogy elakarsz menni a meghivasra, csak azt nem ertem, akkor miert tetted fel ezt a kerdest itt?!
Hogyan tudnatok osszejonni?! Nagyon egyszeruen es gyorsan, hiszen vonzodtok egymashoz, nem?
Mondd a baratodnak, hogy mashova mentek szilveszterezni, ne haragudjon.
De szerintem te elfogsz menni a meghivasra, ezt mar te is tudod. Hat, akkor pedig jo bulit, es ne csinalj hulyeseget!
Kettőtöket, vagy négyötöket fizetett be?
Esetleg jelezd a párodnak, hogy nem akarsz velük barátkozni, és a közös programokat határozottan utasítsd el. A barátoddal pedig találkozz kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!