Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele szerinted ha párkapcsolatban vagy és éppen a pároddal sétálsz/utazol tömegközlekedésben?
Én nem szoktam megnézni a helyes pasikat, ha a párommal sétálgatok, mert akkor Rá figyelek és vele foglalkozok. Amúgy meg szerintem a Párommal szemben illetlenség lenne.
24L
Nem nezem meg a fiukat.
1. van baratnom
2. ami az elobbibol kovetkezik: hetero vagyok
szerintem a legnagyobb pofátlanság, ha valaki a párja mellett feltűnően néz/flörtöl/szemez más pasival/lánnyal.
Persze én is meglesem, ha valaki kirívó öltözetével, vagy valami extrával el megy mellettem vagy velünk szembe jön, de ez nem azt jelenti h kiszárad rajta a szemem...a flörtölést meg bunkóságnak tartom. Csajok: Milyen sz*r dolog lehet, mikor sétáltok a pasitokkal, aki kiszúr egy szép leányzót és kacsingat rá, jelzéseket küld. Pasik: hát nem sz*r érzés mikor mondjuk mentek a barátnőtökkel aki mondjuk a buszon kiszúr egy srácot és nekiállja ott tekergetni a haját meg erősen szemezgetni vele, és észreveszed, hogy igencsak kimaradtál ebből a "játékból"
18/F
"mondjuk buszoztok a barátnőtökkel"
bocsi elfogalmaztam magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!