Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok Eminembe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok Eminembe, Hogyan tudnám ezt leküzdeni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ismerkedj! Menj el a barátnoiddel valahova, ahol sok ember van!

Akik meg leszólják Eminemet:

Van egy olyan tippem, hogy a mostani, rádiós cuccaiból ismeritek. Hogy nem tudja mi a zene? Hailes song mond valamit? Sing for the moment mond valamit? Beautiful mond valamit? Space bound? Love you more (NEM love the way you lie)? És ez még édeskevés. Van tobb, nem csak amit kiad CD-n.

2012. jún. 2. 01:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Keresd meg egyik hasonmását, egyik klippjébe van belőle vagy 100 XD
2012. jún. 28. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Énis imádom Eminem stílusát, számait, (Haillie's song, Mockingbird abszolút kedvenc) de ez még sosem fordult meg a fejembe,hogy szerelmes vagyok belé xd

Mondjuk fordult már elő velem is hasonló egy másik sztárral, nagyon sokáig az egyik EMO-s banda frontemberét majmoltam és csókolgattam a posztereit a falamon és persze alig vártam, hogy hallhassam a legújabb számukat és leadják a klipjüket valamelyik zenecsatornán...

Éjszaka vele álmodtam Nappal is róla álmodoztam, a nap 24 órájában az ő hangját az ő dalukat hallgattam.

Pár évbe beletelt ugyan de mégis elmúlt ez a plátói szerelem, és már egyáltalán nem tetszik a srác a zenéjüket sem hallgatom már, bár néha beteszem még a CD-jüket ha nosztalgiázni támad kedvem, képzeld még egy kisebb szobrot is készítettem róla annak idején marcipánból (úristenn :O)

Azóta komolyodott is kicsit a zenei ízlésem persze,

megszerettem Eminem-et és vele együtt a rapp-et is,

lehet, hogy nem a legjobb rapper, de magasan veri a sok

kis csicska niggert (tisztelet annak a pár kivételnek)

akik csak a pénzről meg a lugnyákról tudnak szövegelni,

akiknek a szájukba adják szöveget, de nincs semmi a zenéjük mögött se érzelem, se harag, se őszinteség!

Najó kicsit most eltértem a témától, lényeg, hogy idővel majd neked is el fog múlni, ahogyan neked is!

Meg ismerkedsz majd mással és abba leszel majd szerelmes,

de lehet, hogy idővel majd megunod és már nem fog érdekelni annyira!

A legjobban teszed ha keveset gondolsz rá, és olyan pasikra pazarold az idődet, akik nem elérhetetlenek! :D

2012. júl. 6. 23:34
 14/14 anonim válasza:
Az én bébim 1hónapos és kiköpött Eminem,nem tudom hogy pedig nem tőle van :))
2017. jún. 9. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!