Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy járáskor elviseljem a pasit amikor még nem vagyok szerelmes?
Általában az van, hogy megismerek egy srácot aki egy haver haverja egy házibuliban. dumálunk, minden jó, haverom lesz, aztán jön hogy találkozzunk kettesben és onnantól járásnak tekinti. és akkor megszűnik az a jó kis spontán dolog hogy írunk egymásnak mikor kedvünk van meg összefutunk mikor kedvünk van.
hanem, akkor a pasi előírja hogy 2 vagy 3 naponta találkozni kell, meg hogy mikor legyek fent gépnél meg naponta terrorizál telefonon (pedig utálok telefonálni mindenki tudja) és kényszer lesz nekem.
és várom hogy jöjjön a szerelem de nem jön és így 2-3 hét múlva véget vetek a járásnak.
de ha meg valakibe beleszeretek az sosem úgy van hogy járunk és annak tuti nem kellek, vagy csak szexre.
mit tegyek hogy kibírjam valaki mellett szerelem nélkül? tippek kellenének mert már nagyon nem akarok egyedül lenni
szarul csinálod és kevered a sorrendet!
Először is én hónapokig kerülgetem az "áldozatom" mire járok vele, pedig heti rendszerességgel "randizunk"
Szóval a járás onnantól járás, hogy ti azt kimondjátok.
Másod sorban, senki mellett nem kell szenvedni. Ha nem szereted nem jársz vele. Ennyi. Ha tovább lép akkor is te jártál jól.
Szóval érdemes elébb belészeretni, aztán járni és csók és egyéb.
hát ők nem kérdeznek. elkönyvelik hogy járás van. azt se kérdezik hogy akarok-e csókot, egyszerűen lekapnak.
igen, hónapokig "kerülgetnek", de úgy csinálnak, mintha legjobb barátok lennének. beleélem magam hogy lett egy új haverom és akkor jön a hidegzuhany.
és nem is tudok azonnal nemet mondani mert úgy lesokkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!