Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régebben ismertem meg egy táborban, akkor még csak aranyosnak tartottam, mert kicsi volt, pedig két évvel idősebb nálam. De nem olyan régen itt voltak Magyarországon, és megetetszett. Néha-néha egymáshoz szóltunk, megkérdezte hogy hívnak, hány éves vagyok, meg ilyenek, és mivel nem beszélek tökéletesen németül, ezért nem nagyon ismerem. Mióta elmentek, mindig vagy elkezdek ok nélkül nevetni, vagy sírhatnékom van. De senkinek nem merem elmondani, csak egy barátnőm tudja, de neki is tetszik.
2012. máj. 20. 11:25
 1/2 Solarian ***** válasza:
Szenvedj csendben, jobb öletem nincs. Vagy keresd meg. Csodák nem történnek... Maguktól semmiképp nem.
2012. máj. 20. 12:16
 2/2 A kérdező kommentje:
oké... eddig én is eljutottam. reméltem lesz vkinek ötlete de mind1 inkább megoldom egyedül... ;) xd
2012. máj. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!