Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy 14 éves srác! Mit tegyek?
Egy 14 éves fiù a szomszédom és amiòta nem élek együtt a párommal állandòan nèz engem,udvarol meg egyszer mondta hogy milyen szép vagyok és hogy milyen szerencsés volt a volt párom. Én 28 éves vagyok tehát fiam lehetne de mégis énis vonzòdom hozzá nagyon aranyos. Meg szokott csokit venni nekem. Egyszerűen olyan édes hogy nemtudok neki nemet mondani.
Ez a tizenéves fiuknal normalis?
Egyszer mondtam neki hogy köztünk nemlehet semmi,volt egy kis hatásszünet de folytatta. Ilyen esetbe mit tegyek?
Nem akarok neki rosszat vagy megbántani.
3as: te azt honnan gondolod hogy magányos vagyok? ;) van eszem nem kezdek ki kisebbekkel. inkább a kérdésre valaszolj és ne féltékenykedj.
4es: ez egy elméleti példa volt. tudod a legtöbb 14éves lány érett. :) ne okoskodj, a kérdésre valaszolj .
Válaszoltam a kárdésedre: szerintem szerezz be egy korodbeli pasit:
1. ettől majd észreveszi hogy nem illetek össze és nem fog többet"zaklatni
2. neked is jobb ha van melletted egy társ
A legtöbb 14-17 éves srác, legény, fiatal felnőtt arra vágyik hogy összejöjjön egy idősebb nővel. Nekik ez egy Szent Grál. Ha sikerül Ő lesz a Király Csávó!:-))
Komolyra fordítva, ha tetszik a srác azért használj óvszert. ;-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!