Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megnyernéd a lottót kidobnád az aktuális párod?
Úristen, dehogy! Miért tenném? (nem olvastam a többi választ)
22/L (6 éve együtt vagyunk)
Sajnos elolvastam a többi választ. Hála a jó égnek, csak egy retardált volt.
Ha neki az őszinte szerelem/szeretet álszentség, a közös élettel együtt, egészségére! Ennél boldogabb ne legyen az életben!
Hazugságra épül a kapcsolat,ha nem mondod meg, hogy pénzed van.-.- Jesszusom, hol élsz te? Most nem mindegy valakinek, aki nem a pénzedért szeret, hogy havi 200000-et keresel, vagy milliárdos vagy? Hazugságra épülne a kapcsolat, mert nem mondod el, hogy soha nem lesznek anyagi gondjaid?
Én biztos, hogy nem mondanám el. Úgy csinálnék, mintha 3-400000-et keresnék, annyit költenék. A többi meg szépen kamatozik a bankban. Mielőtt fújolnátok, hogy biztos meg tudnám megállni, hogy ne költsek. Most úgy csinálok, mintha 60 ezret keresnék, pedig 100-at. Meg tudom állni. Sosem költöttem annyi pénzt, mint amennyit kerestem.
Nem értem az összefüggést.
Inkább kikérném az ő véleményét is, h hogyan érdemes befektetni, mert nem vagyok topon az ilyen pénzügyekben.
Erről eszembe jutott egy vicc.
Drágám, mit tennél, ha nyernék a lottón?
- Elválnék és vinném a pénz felét.
- Volt egy kettesem a lottón, itt van 200 forint és húzz a p...*ba!
Én sem értem a kérdést,miért kellene kidobni?Akkor kivel osztanád meg az örömöd?
Amúgy meg a nyereményt szétosztanám a családban,mihez kezdjek 4 milliárddal?És főleg mit ér az öröm ha mások nem részesülnek belöle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!