Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megnyernéd a lottót kidobná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megnyernéd a lottót kidobnád az aktuális párod?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 01:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Mert egyéjszakáshoz kell pénz+idő+lakás. Ebben a kapcsolatban meg itt van a csajom lakása, és nincs időm másra, mint dolgozni.

Szexkapcsihoz meg bizonytalan. Jön valaki komolyabb szándékkal, mint én, akkor vége is.

De ha nyernék egy pár milliót, akkor máris másabb. Hirtelen lenne mindenem, ami most nincs.

2012. máj. 29. 01:57
 12/32 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ennek a kettőnek mi a f. köze van egymáshoz?
2012. máj. 29. 02:03
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves nagyon értelmes, ki leálszenteztél :)

Igazából lesz@rom a pénzt, mert most is van elég, viszont a páromat nem dobnám ki, mert szeretem. Elmennénk utazgatni, pálmaleveleket olvasni, stb... Ha te ennyire anyagias vagy, hát te dolgod, én elfogadom, de kérlek te is fogadd el, hogy én jólérzem magam a férjemmel, és ő is jól érzi magát velem :)

2012. máj. 29. 02:04
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Ja a férjeddel. Akkor elfogadható az álszentséged. Sorry.
2012. máj. 29. 02:11
 15/32 anonim ***** válasza:

ma 01:33

Első, pont ugyanezt akartam írni, szóról szóra. :D

2012. máj. 29. 02:15
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az, ezen mit nem lehet elfogadni? Értem, hogy te megd.gnál minden csajt, akit lehet(gondolom pasi vagy, mert... csak). Semmi gond ezzel, ha nem lenne párom, vagy olyan lenne, akit nem szeretek(bár akkor a fenéért élek vele...), valszeg én is mennék és keresnék magamnak egyet-kettőt. De nem így van, tehát továbbra is fenntartom, hogy nem dobnám ki, de egyéként meg nem is lottózok, tehát ez a veszély nem fenyeget:P
2012. máj. 29. 02:18
 17/32 anonim ***** válasza:
Még szép, mint macskát ...-ni :D
2012. máj. 29. 02:50
 18/32 anonim ***** válasza:

Nem, mert nehéz lenne még egy ilyet találni. De most komolyan. Vannak dolgok, amiket nem lehet pénzért megvenni, és szerintem ez pont ilyen! Főleg annyi pénzzel a zsebedben, hát, őszinte kapcsolatokat nem tudom hogy lehetne kialakítani, max. ha eltitkolod hogy megnyerted a lottót, de akkor meg hazugságra épülne a kapcsolat.

És nem vagyok álszent, tényleg így gondolom. Szeretem a barátomat és nem kellene "jobb", mert úgy gondolom hogy nincs jobb. Lehet itt van még a rózsaszín köd, de két év után úgy gondolom, hogy tudok tisztán látni.

2012. máj. 29. 03:25
 19/32 anonim ***** válasza:
55%
Nincs most párom, de ha megnyerném a lottóötöst, felvenném a muzulmán vallást, és az lenne a minimum, hogy kialakítanék magamnak egy négyfős háremet csinos csajokból. :D
2012. máj. 29. 03:40
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem dobnám ki..inkább együtt örülnénk a pénznek, és olyan dolgokat vennénk, amire szükség van :)
2012. máj. 29. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!