Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megnyernéd a lottót kidobnád az aktuális párod?
Mert egyéjszakáshoz kell pénz+idő+lakás. Ebben a kapcsolatban meg itt van a csajom lakása, és nincs időm másra, mint dolgozni.
Szexkapcsihoz meg bizonytalan. Jön valaki komolyabb szándékkal, mint én, akkor vége is.
De ha nyernék egy pár milliót, akkor máris másabb. Hirtelen lenne mindenem, ami most nincs.
Kedves nagyon értelmes, ki leálszenteztél :)
Igazából lesz@rom a pénzt, mert most is van elég, viszont a páromat nem dobnám ki, mert szeretem. Elmennénk utazgatni, pálmaleveleket olvasni, stb... Ha te ennyire anyagias vagy, hát te dolgod, én elfogadom, de kérlek te is fogadd el, hogy én jólérzem magam a férjemmel, és ő is jól érzi magát velem :)
ma 01:33
Első, pont ugyanezt akartam írni, szóról szóra. :D
Nem, mert nehéz lenne még egy ilyet találni. De most komolyan. Vannak dolgok, amiket nem lehet pénzért megvenni, és szerintem ez pont ilyen! Főleg annyi pénzzel a zsebedben, hát, őszinte kapcsolatokat nem tudom hogy lehetne kialakítani, max. ha eltitkolod hogy megnyerted a lottót, de akkor meg hazugságra épülne a kapcsolat.
És nem vagyok álszent, tényleg így gondolom. Szeretem a barátomat és nem kellene "jobb", mert úgy gondolom hogy nincs jobb. Lehet itt van még a rózsaszín köd, de két év után úgy gondolom, hogy tudok tisztán látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!